Tort Cu Strat De Ciocolată-Portocală

Tort Cu Strat De Ciocolată-Portocală
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de ciocolată-portocală. Această rețetă face 16 porții cu 288 calorii, 4G de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână făină de tort, făină, apă și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 16%. Rețete similare includ Tort Cu Strat De Ciocolată-Portocală, Tort cu strat de portocale cu ciocolată, și Tort cu strat de portocale cu ciocolată.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Pentru a pregăti tortul, combinați 1 cană de apă clocotită și 2/3 cană de cacao într-un castron, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Adăugați 2 uncii de ciocolată dulce-amăruie; se amestecă până se omogenizează. Se răcește la temperatura camerei. Înveliți Tigăi rotunde din metal de 2 (8 inci) cu spray de gătit; căptușiți fundul tigăilor cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; praf fiecare tigaie cu 1 linguriță de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Așezați 1 3/4 căni de zahăr, 6 linguri de unt și 1 linguriță de vanilie într-un castron mare; bate cu un mixer la viteză medie 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Adăugați albușuri de ou, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
6
Adăugați smântână; bate la viteză medie 2 minute. Cântăriți sau lingurați ușor 4 uncii de făină (aproximativ 1 2/3 Căni) în cupe de măsurare uscate; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată SemidulceChipsuri De Butterscotch și Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Echipamente pe care le vei folosi
Picături De Curcan PrăjitPicături De Curcan Prăjit
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul
7
Combinați 4 uncii de făină, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță de sare într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Adăugați amestecul de făină și amestecul de cacao alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină și bătând doar până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
9
Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigăi 10 minute pe rafturi de sârmă. Inversați straturile de tort pe rafturi; se răcește complet. Aruncați hârtia de ceară.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci1 Pachet, Minim 40 De Număr, Frigărui De Bambus De 8 Inci
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
11
Pentru a pregăti umplutura, combinați sucul și următoarele 6 ingrediente (prin 1/4 uncie de ciocolată dulce-amăruie) într-o cratiță mică la foc mic; aduceți amestecul la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)Tequila De Bună Calitate (recomandat: 100% Agave)
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
12
Se toarnă într-un castron. Acoperiți și răciți. Descoperi; ori în topping biciuit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
13
Pentru a pregăti glazura, combinați laptele, 1 lingură de unt și 4 uncii de ciocolată dulce-amăruie într-un castron mediu sigur pentru cuptorul cu microunde; Cuptor cu microunde la mare timp de 1 minut, amestecând la fiecare 15 secunde până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt1/4 Linguriță Coaja De Lămâie Mărunțită Mărunt
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos2 Căni De Brânzeturi Mărunțite Amestecate, Cum Ar Fi Brânzeturi Pentru Tacos
Echipamente pe care le vei folosi
Legume Din Amestec Din CaliforniaLegume Din Amestec Din California
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Așezați 1 strat de tort pe o farfurie.
15
Întindeți umplutura deasupra, lăsând o margine de 1/4 inch. Se acoperă cu stratul de tort rămas. Lingurați glazura caldă deasupra tortului, permițându-i să picure peste marginile tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat

Ingrediente

11 kilogram de dovlecel,piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1(poate fi sau trece)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari7Nuci de orice fel (tocate)ciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt57Nuci de orice fel (tocate)ciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt113Nuci de orice fel (tocate)ciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional6(iarnă)unt, înmuiatunt, înmuiat3946 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriFăină de tort de 7,4 uncii (aproximativFăină de tort de 7,4 uncii (aproximativ2(poate fi sau trece)amidon de porumbamidon de porumb3mariTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opționalTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opțional1(poate fi sau trece)făină universalăfăină universală2(poate fi sau trece)făină universalăfăină universală2(iarnă)lapte evaporat cu conținut scăzut de grăsimilapte evaporat cu conținut scăzut de grăsimi796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1/2 cană fructe tartinabile 100% afine1(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)1Dash(tub mare)(tub mare)1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirismântână fără grăsimismântână fără grăsimi4146 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriLemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde1586 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricacao neîndulcitcacao neîndulcit3(poate fi sau trece)cacao neîndulcitcacao neîndulcit11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriapă fierbinteapă fierbinte1776 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiritopping înghețat fără grăsimi, dezghețattopping înghețat fără grăsimi, dezghețat
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista