Tort cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă
Tortul cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 23. O porție conține 735 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră naturală de cacao; mai mult, zahăr granulat, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 766 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cadouri De Vacanță De Casă: Căni Ușoare De Cacao Fierbinte Cu Fasole De Vanilie Cu Ciocolată Dublă + Marshmallows, Tort De Căpșuni Proaspete {Hoosier Homemade Guest}, și Marshmallows De Casă.
Instrucțiuni
1
Faceți tortul
2
Poziționați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului și încălziți cuptorul la 177°. ungeți trei Tigăi rotunde de tort de 9x2 inci și aliniați fiecare cu o rundă de pergament. Ungeți pergamentul, apoi praf cu făină și eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o cratiță de 3 litri, combinați untul, uleiul, ciocolata tocată și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește la foc mediu până se topește.
5
Într-un castron mare, bateți făina, zahărul și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de zahăr și se bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați laptele de unt, vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Așezați două tigăi pe raftul superior și al treilea pe raftul inferior. Eșalonați tigăile de pe rafturile cuptorului, astfel încât nicio tigaie să nu fie direct peste alta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți, schimbând și rotind pozițiile tigăilor după 20 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe rafturi timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Faceți glazura într-o cratiță de 4 litri la foc mic, combinați smântâna, untul și fasolea de vanilie și semințele și amestecați până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți boabele de vanilie și amestecați ciocolata tocată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Bateți zahărul, pudra de cacao, siropul și sarea până se omogenizeazăasigurați-vă că pudra de cacao se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De Orez
Suc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se toarnă într-o tigaie de 9x13 inci și se congelează până la fermitate, aproximativ 2 ore sau se dă la frigider peste noapte. Faceți marshmallows
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, Decojiți
14
Se toarnă 3/4 cană de apă rece în vasul unui mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Presărați gelatina peste apă. Atașați vasul la mixer și montați-l cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Fixați un termometru pentru bomboane într-o cratiță de 3 litri; nu lăsați vârful termometrului să atingă fundul tigaiei. În cratiță, fierbeți zahărul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă la foc mediu, fără a amesteca până ajunge la 112° la235, aproximativ 10 minute. Cu mixerul la viteză mică, turnați amestecul de zahăr fierbinte în gelatină într-un flux lent și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane Runts
Bomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați vanilia, creșteți cu atenție viteza la mare și bateți până când amestecul s-a îngroșat și s-a răcit, aproximativ 5 minute (fundul vasului trebuie să fie doar cald la atingere). Căptușiți o tigaie de 9x13 inci cu folie, lăsând o surplombă pe 2 laturi. Cerne 1 Tbs. de zahăr cofetari în partea de jos a tigaie, apoi se toarnă amestecul marshmallow în tigaie și cerne încă 1 Tbs. cofetari zahăr pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
18
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 2 ore.
19
Asamblați tortul
20
Scoateți glazura din congelator sau frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
21
Transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie timp de 2 minute pentru a se înmuia. Treceți la un accesoriu de tel și bateți la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Puneți un strat de tort pe un platou plat de servire sau un suport de tort căptușit cu benzi de hârtie cerată pentru a-l menține curat în timpul glazurii. Acoperiți stratul cu 1-1 / 2 căni de glazură, întinzându-l uniform cu o spatulă offset până la marginea prăjiturilor. Repetați cu un alt strat de tort și glazură de 1-1/2 căni. Sus cu ultimul strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
23
Puneți 1-1 / 2 căni de glazură într-un castron mic. Cu o spatulă offset, întindeți această glazură într-un strat subțire peste partea superioară și laterală a tortului. Puneți la frigider tortul până când glazura se întărește suficient pentru a sigila firimiturile, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
24
Întindeți glazura rămasă într-un strat neted peste partea superioară și laterală a tortului. Dacă este necesar, puteți răsturna glazura rămasă pentru a o slăbi și a o ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
25
Scoateți benzile de hârtie cerată.
26
Folosiți surplombul de folie pentru a ridica marshmallow-ul din tigaie. Folosind un cuțit care a fost scufundat în apă rece, tăiați de-a lungul marginii marshmallow-ului pentru a-l elibera din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți Sotați
Creveți Sotați, Decojiți
27
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De Tăiere
Creveți Sotați
28
Puneți restul de 1 cană de zahăr cofetari într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
29
Tăiați marshmallow în cuburi de diferite dimensiuni, de la 1/4 la 3/4 inch (va trebui să continuați să înmuiați cuțitul în apă rece în timp ce tăiați marshmallows). Marshmallows vor fi foarte lipicioasescufundați marginile tăiate în zahărul cofetarilor pentru a le face mai ușor de manevrat. În timp ce lucrați, aruncați câteva cuburi la un moment dat în zahăr pentru a acoperi, apoi agitați într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul. Mound marshmallows deasupra tortului (veți avea nevoie doar de o treime până la jumătate din ele). Cerneti niste pudra de cacao peste marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Hârtie De Orez
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Fâșie De Coajă De Lămâie
Suc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe
30
Faceți sfaturi înainte puteți coace, răci, înfășura și păstra straturile de tort la temperatura camerei până la 1 zi sau congelați până la 1 lună. Puteți refrigera glazura până la 3 zile. Tortul asamblat poate fi refrigerat până la 4 ore (reveniți la temperatura camerei înainte de servire). Învelite bine, marshmallows rămase se păstrează la temperatura camerei până la 1 lună.