Tort cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă

Tort cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă
Tortul cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 23. O porție conține 735 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră naturală de cacao; mai mult, zahăr granulat, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 766 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cadouri De Vacanță De Casă: Căni Ușoare De Cacao Fierbinte Cu Fasole De Vanilie Cu Ciocolată Dublă + Marshmallows, Tort De Căpșuni Proaspete {Hoosier Homemade Guest}, și Marshmallows De Casă.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul
2
Poziționați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului și încălziți cuptorul la 177°. ungeți trei Tigăi rotunde de tort de 9x2 inci și aliniați fiecare cu o rundă de pergament. Ungeți pergamentul, apoi praf cu făină și eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Într-o cratiță de 3 litri, combinați untul, uleiul, ciocolata tocată și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
4
Se încălzește la foc mediu până se topește.
5
Într-un castron mare, bateți făina, zahărul și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de zahăr și se bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
7
Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați laptele de unt, vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
8
Așezați două tigăi pe raftul superior și al treilea pe raftul inferior. Eșalonați tigăile de pe rafturile cuptorului, astfel încât nicio tigaie să nu fie direct peste alta.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
9
Coaceți, schimbând și rotind pozițiile tigăilor după 20 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe rafturi timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
10
Faceți glazura într-o cratiță de 4 litri la foc mic, combinați smântâna, untul și fasolea de vanilie și semințele și amestecați până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
11
Scoateți boabele de vanilie și amestecați ciocolata tocată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
12
Bateți zahărul, pudra de cacao, siropul și sarea până se omogenizeazăasigurați-vă că pudra de cacao se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
13
Se toarnă într-o tigaie de 9x13 inci și se congelează până la fermitate, aproximativ 2 ore sau se dă la frigider peste noapte. Faceți marshmallows
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
14
Se toarnă 3/4 cană de apă rece în vasul unui mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
15
Presărați gelatina peste apă. Atașați vasul la mixer și montați-l cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
16
Fixați un termometru pentru bomboane într-o cratiță de 3 litri; nu lăsați vârful termometrului să atingă fundul tigaiei. În cratiță, fierbeți zahărul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă la foc mediu, fără a amesteca până ajunge la 112° la235, aproximativ 10 minute. Cu mixerul la viteză mică, turnați amestecul de zahăr fierbinte în gelatină într-un flux lent și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
17
Adăugați vanilia, creșteți cu atenție viteza la mare și bateți până când amestecul s-a îngroșat și s-a răcit, aproximativ 5 minute (fundul vasului trebuie să fie doar cald la atingere). Căptușiți o tigaie de 9x13 inci cu folie, lăsând o surplombă pe 2 laturi. Cerne 1 Tbs. de zahăr cofetari în partea de jos a tigaie, apoi se toarnă amestecul marshmallow în tigaie și cerne încă 1 Tbs. cofetari zahăr pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
18
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 2 ore.
19
Asamblați tortul
20
Scoateți glazura din congelator sau frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
21
Transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie timp de 2 minute pentru a se înmuia. Treceți la un accesoriu de tel și bateți la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
22
Puneți un strat de tort pe un platou plat de servire sau un suport de tort căptușit cu benzi de hârtie cerată pentru a-l menține curat în timpul glazurii. Acoperiți stratul cu 1-1 / 2 căni de glazură, întinzându-l uniform cu o spatulă offset până la marginea prăjiturilor. Repetați cu un alt strat de tort și glazură de 1-1/2 căni. Sus cu ultimul strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă2 Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
23
Puneți 1-1 / 2 căni de glazură într-un castron mic. Cu o spatulă offset, întindeți această glazură într-un strat subțire peste partea superioară și laterală a tortului. Puneți la frigider tortul până când glazura se întărește suficient pentru a sigila firimiturile, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
24
Întindeți glazura rămasă într-un strat neted peste partea superioară și laterală a tortului. Dacă este necesar, puteți răsturna glazura rămasă pentru a o slăbi și a o ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
25
Scoateți benzile de hârtie cerată.
26
Folosiți surplombul de folie pentru a ridica marshmallow-ul din tigaie. Folosind un cuțit care a fost scufundat în apă rece, tăiați de-a lungul marginii marshmallow-ului pentru a-l elibera din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Creveți SotațiCreveți Sotați
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
27
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Creveți SotațiCreveți Sotați
28
Puneți restul de 1 cană de zahăr cofetari într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
29
Tăiați marshmallow în cuburi de diferite dimensiuni, de la 1/4 la 3/4 inch (va trebui să continuați să înmuiați cuțitul în apă rece în timp ce tăiați marshmallows). Marshmallows vor fi foarte lipicioasescufundați marginile tăiate în zahărul cofetarilor pentru a le face mai ușor de manevrat. În timp ce lucrați, aruncați câteva cuburi la un moment dat în zahăr pentru a acoperi, apoi agitați într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul. Mound marshmallows deasupra tortului (veți avea nevoie doar de o treime până la jumătate din ele). Cerneti niste pudra de cacao peste marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
30
Faceți sfaturi înainte puteți coace, răci, înfășura și păstra straturile de tort la temperatura camerei până la 1 zi sau congelați până la 1 lună. Puteți refrigera glazura până la 3 zile. Tortul asamblat poate fi refrigerat până la 4 ore (reveniți la temperatura camerei înainte de servire). Învelite bine, marshmallows rămase se păstrează la temperatura camerei până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite8 Căni De Cereale Crocante Din Orez, împărțite
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
1
Calorii
1
1080, grăsime
2
47, Calorii Grase
1
420, Grăsimi Saturate
2
23, proteine
3
14, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
350, colesterol
6
130, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
161, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet1131 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1701 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.ciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. unt nesărat; mai mult pentru tigăioz. unt nesărat; mai mult pentru tigăi1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzară, la temperatura camereizară, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilardei chipotle, tocat grosierardei chipotle, tocat grosier1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1 / 4 oz. pudră de cacao naturală neîndulcită2-1 / 4 oz. pudră de cacao naturală neîndulcită4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. pudră de cacao naturală neîndulcită; mai mult pentru decorareoz. pudră de cacao naturală neîndulcită; mai mult pentru decorare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor3mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei921 dovleac galben, tăiat în cuburi de 2,5 cm.plicuri gelatină pudră fără aromăplicuri gelatină pudră fără aromă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSirop de aur Lyle nr. ly. lSirop de aur Lyle nr. ly. l4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses1/2 cană de bomboane Hershey's Kisses4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcofetarii zahăr de la nr.: mai mult după cum este necesarcofetarii zahăr de la nr.: mai mult după cum este necesar7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil13-1 / 2 oz. făină universală nealbită; mai mult pentru tigăi13-1 / 2 oz. făină universală nealbită; mai mult pentru tigăi6Tbsoz. unt nesăratoz. unt nesărat1fasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuitefasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite1Oreos dublu umplutextract de vanilie purăextract de vanilie pură2Tbsextract de vanilie purăextract de vanilie pură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții23
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista