Tort cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă

Tort cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă
Tortul cu strat de ciocolată caldă cu Marshmallows de casă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 23. O porție conține 735 calorii, 10g de proteine, și 31g de grăsime. Pentru $1.69 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați pudră naturală de cacao; mai mult, zahăr granulat, ciocolată dulce-amăruie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 766 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 39%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Cadouri De Vacanță De Casă: Căni Ușoare De Cacao Fierbinte Cu Fasole De Vanilie Cu Ciocolată Dublă + Marshmallows, Tort De Căpșuni Proaspete {Hoosier Homemade Guest}, și Marshmallows De Casă.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul
2
Poziționați rafturile în treimile inferioare și superioare ale cuptorului și încălziți cuptorul la 177°. ungeți trei Tigăi rotunde de tort de 9x2 inci și aliniați fiecare cu o rundă de pergament. Ungeți pergamentul, apoi praf cu făină și eliminați excesul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Într-o cratiță de 3 litri, combinați untul, uleiul, ciocolata tocată și 1 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
4
Se încălzește la foc mediu până se topește.
5
Într-un castron mare, bateți făina, zahărul și pudra de cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Se toarnă amestecul de ciocolată fierbinte în amestecul de zahăr și se bate până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)Frișcă încălzită (soiul Conservat Funcționează)
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
7
Bateți ouăle, pe rând, apoi amestecați laptele de unt, vanilia, bicarbonatul de sodiu și sarea. Împărțiți aluatul uniform între tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Așezați două tigăi pe raftul superior și al treilea pe raftul inferior. Eșalonați tigăile de pe rafturile cuptorului, astfel încât nicio tigaie să nu fie direct peste alta.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
9
Coaceți, schimbând și rotind pozițiile tigăilor după 20 de minute, până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, 35 până la 40 de minute. Se răcește pe rafturi timp de 10 minute. Răsturnați prăjiturile pe rafturi, îndepărtați pergamentul și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
10
Faceți glazura într-o cratiță de 4 litri la foc mic, combinați smântâna, untul și fasolea de vanilie și semințele și amestecați până când untul este topit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma1 Lingurita Praf De Gelatina Fara Aroma
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
11
Scoateți boabele de vanilie și amestecați ciocolata tocată până se topește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată2 Litri De înghețată Stick De Mentă, înmuiată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
12
Bateți zahărul, pudra de cacao, siropul și sarea până se omogenizeazăasigurați-vă că pudra de cacao se dizolvă complet.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lichior De AluneLichior De Alune
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
13
Se toarnă într-o tigaie de 9x13 inci și se congelează până la fermitate, aproximativ 2 ore sau se dă la frigider peste noapte. Faceți marshmallows
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Echipamente pe care le vei folosi
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
14
Se toarnă 3/4 cană de apă rece în vasul unui mixer cu suport.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
15
Presărați gelatina peste apă. Atașați vasul la mixer și montați-l cu accesoriul pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane RuntsBomboane Runts
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
16
Fixați un termometru pentru bomboane într-o cratiță de 3 litri; nu lăsați vârful termometrului să atingă fundul tigaiei. În cratiță, fierbeți zahărul, siropul de porumb, sarea și 3/4 cană de apă la foc mediu, fără a amesteca până ajunge la 112° la235, aproximativ 10 minute. Cu mixerul la viteză mică, turnați amestecul de zahăr fierbinte în gelatină într-un flux lent și subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Bomboane RuntsBomboane Runts
Bomboane De Caracatiță Sour BriteBomboane De Caracatiță Sour Brite
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru Cu BomboaneTermometru Cu Bomboane
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
17
Adăugați vanilia, creșteți cu atenție viteza la mare și bateți până când amestecul s-a îngroșat și s-a răcit, aproximativ 5 minute (fundul vasului trebuie să fie doar cald la atingere). Căptușiți o tigaie de 9x13 inci cu folie, lăsând o surplombă pe 2 laturi. Cerne 1 Tbs. de zahăr cofetari în partea de jos a tigaie, apoi se toarnă amestecul marshmallow în tigaie și cerne încă 1 Tbs. cofetari zahăr pe partea de sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
18
Lăsați să stea la temperatura camerei până când este setat, cel puțin 2 ore.
19
Asamblați tortul
20
Scoateți glazura din congelator sau frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
21
Transferați în vasul unui mixer cu suport prevăzut cu accesoriul cu palete și bateți la viteză medie timp de 2 minute pentru a se înmuia. Treceți la un accesoriu de tel și bateți la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, aproximativ 3 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare FinăUn Praf Mare De Sare Fină
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
22
Puneți un strat de tort pe un platou plat de servire sau un suport de tort căptușit cu benzi de hârtie cerată pentru a-l menține curat în timpul glazurii. Acoperiți stratul cu 1-1 / 2 căni de glazură, întinzându-l uniform cu o spatulă offset până la marginea prăjiturilor. Repetați cu un alt strat de tort și glazură de 1-1/2 căni. Sus cu ultimul strat de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
23
Puneți 1-1 / 2 căni de glazură într-un castron mic. Cu o spatulă offset, întindeți această glazură într-un strat subțire peste partea superioară și laterală a tortului. Puneți la frigider tortul până când glazura se întărește suficient pentru a sigila firimiturile, 20 până la 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula OffsetSpatula Offset
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
24
Întindeți glazura rămasă într-un strat neted peste partea superioară și laterală a tortului. Dacă este necesar, puteți răsturna glazura rămasă pentru a o slăbi și a o ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
25
Scoateți benzile de hârtie cerată.
26
Folosiți surplombul de folie pentru a ridica marshmallow-ul din tigaie. Folosind un cuțit care a fost scufundat în apă rece, tăiați de-a lungul marginii marshmallow-ului pentru a-l elibera din folie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)1 1/2 Căni De Ceapă Tocată (2 Cepe)
27
Transferați pe o placă de tăiat și îndepărtați folia.
Echipamente pe care le vei folosi
Placă De TăierePlacă De Tăiere
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
28
Puneți restul de 1 cană de zahăr cofetari într-un castron mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
29
Tăiați marshmallow în cuburi de diferite dimensiuni, de la 1/4 la 3/4 inch (va trebui să continuați să înmuiați cuțitul în apă rece în timp ce tăiați marshmallows). Marshmallows vor fi foarte lipicioasescufundați marginile tăiate în zahărul cofetarilor pentru a le face mai ușor de manevrat. În timp ce lucrați, aruncați câteva cuburi la un moment dat în zahăr pentru a acoperi, apoi agitați într-o strecurătoare pentru a îndepărta excesul. Mound marshmallows deasupra tortului (veți avea nevoie doar de o treime până la jumătate din ele). Cerneti niste pudra de cacao peste marshmallows.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Lichior De AluneLichior De Alune
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
30
Faceți sfaturi înainte puteți coace, răci, înfășura și păstra straturile de tort la temperatura camerei până la 1 zi sau congelați până la 1 lună. Puteți refrigera glazura până la 3 zile. Tortul asamblat poate fi refrigerat până la 4 ore (reveniți la temperatura camerei înainte de servire). Învelite bine, marshmallows rămase se păstrează la temperatura camerei până la 1 lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Subțiri De Covrigi Sau ScobitoriBețișoare Subțiri De Covrigi Sau Scobitori
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat3/4 Cană Busuioc Proaspăt Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
1
Calorii
1
1080, grăsime
2
47, Calorii Grase
1
420, Grăsimi Saturate
2
23, proteine
3
14, Grăsimi Mononesaturate
4
17, carbohidrați
5
350, colesterol
6
130, fibră
7
Foto: Scott Phillips
8
Evaluați această rețetă și vizualizați recenzii
1
161, Grăsimi Polinesaturate
2
5, sodiu

Ingrediente

2Bucăți de caramele Heath Barmazăre cu cocă violetmazăre cu cocă violet113pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt170pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOciocolată dulce-amară, tocată măruntciocolată dulce-amară, tocată mărunt1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. unt nesărat; mai mult pentru tigăioz. unt nesărat; mai mult pentru tigăi1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilzară, la temperatura camereizară, la temperatura camerei1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1 ceapă spaniolă medie, tăiată cubulețe mici1771 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil2-1 / 4 oz. pudră de cacao naturală neîndulcită2-1 / 4 oz. pudră de cacao naturală neîndulcită4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibiloz. pudră de cacao naturală neîndulcită; mai mult pentru decorareoz. pudră de cacao naturală neîndulcită; mai mult pentru decorare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilsirop de porumb ușorsirop de porumb ușor3mariouă, la temperatura camereiouă, la temperatura camerei92pachete de budincă instant cu ciocolată JELLOplicuri gelatină pudră fără aromăplicuri gelatină pudră fără aromă1181 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilSirop de aur Lyle nr. ly. lSirop de aur Lyle nr. ly. l4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjite și fisticprăjite și fistic7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilprăjite și fisticprăjite și fistic4731 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcăni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)căni de ciocolată dulce-amăruie (60% cacao) (recomandat: Ghiradelli)0Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare1Bucăți de caramele Heath Barcartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare2371 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibilcofetarii zahăr de la nr.: mai mult după cum este necesarcofetarii zahăr de la nr.: mai mult după cum este necesar7101 lb Mafaldi Fresh, dacă este posibil13-1 / 2 oz. făină universală nealbită; mai mult pentru tigăi13-1 / 2 oz. făină universală nealbită; mai mult pentru tigăi6Tbsoz. unt nesăratoz. unt nesărat1fasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuitefasole de vanilie, împărțită pe lungime și semințe răzuite1Oreos dublu umplutextract de vanilie purăextract de vanilie pură2Tbsextract de vanilie purăextract de vanilie pură
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții23
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista