Tort cu strat de catifea roșie și scorțișoară cu glazură de brânză cremă
Pentru $3.29 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 1584 calorii, 12g de proteine, și 96G de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. Dacă aveți scorțișoară, pudră naturală de cacao, făină nealbită pentru toate scopurile și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 3628 ar spune că a ajuns la fața locului. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 52%. Acest scor este solid. Încercați Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă, Tort cu strat de catifea roșie cu glazură de brânză cremă de mentă, și Tort cu strat de dovleac cu umplutură de ghimbir portocaliu și glazură de brânză cremă de scorțișoară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți la 350 de grade ungeți generos două tigăi de 9 x 2 inci cu spray antiaderent sau shortening.In un castron de dimensiuni medii, după măsurare, cernem împreună făina, pudra de cacao, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, laptele praf și sarea. Se amestecă împreună cu o lingură. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă Violet
Lichior De Alune
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboanele Lui Peachie-o
2
Se amestecă apa cu colorantul alimentar și extractul de vanilie. Pune deoparte.Folosind un mixer cu suport cu un accesoriu cu palete, bateți untul la viteză mică până se înmoaie. (Dacă untul este rece, se va încălzi rapid din bătăi - durează aproximativ 60 de secunde).Adăugați încet zahărul într-un flux constant în partea laterală a bolului. Creșteți viteza la mediu și bateți timp de 2 minute până când este galben deschis și pufos. Opriți mixerul și răzuiți partea și partea inferioară a bolului cu o spatulă mare de cauciuc.Cu mixerul la foc mic, adăugați ouăle pe rând și bateți timp de 20 de secunde după fiecare adăugare. Măriți viteza mixerului la mediu și bateți amestecul timp de 2 minute. asigurați-vă că utilizați un cronometru de bucătărie pentru a vă ajuta să urmăriți timpul. Amestecul va deveni pufos și aerat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
2 Picături Colorant Alimentar Roșu, Opțional
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Struguri, Tăiate La Jumătate (de Preferință Galbene și Roșii)
Un Praf Mare De Sare Fină
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-o
3
Adăugați amestecul de făină în 3 porții egale, alternând cu apa în 2 porții egale, începând și terminând cu făina. (Dacă laptele este rece, aluatul se va coagula ușor. E în regulă. Se va uni când adăugați făina.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Prăjituri Cu Fulgi De Ovăz Cu Curmale, Mărunțite Grosier
4
Se amestecă la minim și se lucrează rapid, astfel încât să nu se amestece prea mult.După finalizarea ultimei adăugări de făină, opriți mixerul și răzuiți partea și partea inferioară a vasului cu o spatulă mare de cauciuc.Apoi, lăsați mixerul să funcționeze timp de 30 de secunde la minim. Aluatul va fi gros și pufos. Oprește mixerul. Nu amestecați prea mult.Cu o spatulă mare de cauciuc, dați aluatului una sau două pliuri rapide pentru a încorpora orice făină sau lichid rătăcit rămas pe părțile laterale și pe fundul vasului. nu continuați să amestecați!Împărțiți aluatul în mod egal în tigăile pregătite și neteziți ușor blaturile. Tigaile ar trebui să fie de aproximativ 1/2-pline.(Îmi folosesc cântarul de bucătărie pentru a fi sigur că ambele tigăi sunt egale)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Scară De Bucătărie
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-o
5
Coaceți straturile de tort timp de 20 până la 30 de minute sau până când partea superioară se simte fermă și dă ușor când este atinsă. (introdus o scobitoare în mijloc ar trebui să aibă câteva firimituri umede atașat, dar nu aluat.) Slăbiți părțile laterale cu o spatulă metalică mică sau un cuțit ascuțit. Inversați pe suportul pentru tort și puneți-l în poziție verticală pentru a se răci completely.In un bol de amestecare, se amestecă untul și scurtarea până la omogenizare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Chipsuri De Ciocolată Semidulce Sau Stafide
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
Gumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Gumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
6
Adăugați un vârf de sare, vanilie și scorțișoară. Continuați să amestecați până se omogenizează bine. Adăugați treptat zahăr pudră câte 1 cană, bătând bine după fiecare adăugare. În cele din urmă veți avea un amestec lipicios foarte gros. La cea mai mare viteză a mixerului, curgeți în frisca grea - turnați frumos și lent.Continuați să bateți cu viteză mare până când glazura este pufoasă
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
5 Bomboane Lui Peachie-O
Făină Universală, Plus Făină De Bancă
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Bomboane De Napolitană Necco
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
7
Așezați untul într-un bol mare de amestecare și amestecați ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
8
Adăugați cremă de brânză și amestecați până se combină, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Acum și Mai Târziu Bomboane
9
Adăugați vanilie și zahăr și amestecați la minim până se combină. Creșteți la viteză medie și bateți până când începe să devină pufos. Adăugați încet crema puțin câte puțin până când se atinge consistența dorită. (vrei să fie suficient de gros pentru a-și menține forma dacă ai de gând să pipe pe trandafiri)am adăugat o colorare cu gel alb strălucitor în acest moment pentru a-mi face glazura frumoasă și albă.Bateți până devine pufos, aproximativ 1 minut. Folosind un cuțit lung zimțat, feliați ambele straturi de tort răcite pe jumătate orizontal, producând 4 straturi de tort (puteți lăsa tortul ca 2 straturi mai groase cu un strat de umplutură, dacă preferați).Acoperiți fiecare strat de tort cu aproximativ 1 cană de cremă de unt de scorțișoară.Înghețați în afara tortului cu glazură de brânză cremă de vanilie.Puteți merge la iambaker.net pentru a-i urma tutorialul cu tort de trandafiri