Tort Cu Strat De Catifea Roșie
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu strat de catifea roșie. Această rețetă vegetariană servește 12 și costă $1.32 pe portie. O porție conține 483 calorii, 7g de proteine, și 22g de grăsime. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, extract de vanillan, cacao și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Rola De Tort De Catifea Rosie, Tort De Catifea Roșie Cu 18 Straturi, și Tort Cu Strat De Catifea Roșie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Bateți untul la viteză medie cu un mixer electric până la crem. Adăugați treptat zahăr, bătând până la lumină și pufos.
Adăugați ouă, câte 1 pe rând, bătând doar până se amestecă după fiecare adăugare.
Combinați făina, cacao și bicarbonatul de sodiu.
Se adaugă amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți la viteză mică doar până se amestecă după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia; se amestecă colorantul alimentar roșu. Lingura tort aluat în 3 unse și presarata cu faina 8-inch rotund tort tigai.
Coaceți la 350 timp de 18 până la 20 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigăi pe rafturi de sârmă 10 minute.
Scoateți din tigăi la rafturi de sârmă și lăsați să se răcească 1 oră sau până se răcește complet.
Întindeți glazura de brânză cremă de 5 căni între straturi și deasupra și părțile laterale ale tortului.