Tort cu strat de banane cu glazură Mascarpone

Tort cu strat de banane cu glazură Mascarpone
Această rețetă vegetariană servește 8 și costă 69 de cenți pe porție. O porție conține 599 calorii, 8g de proteine, și 32g de grăsime. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, sarea, făina și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Tort cu strat de cafea-ciocolată cu glazură de Mocha-Mascarpone, Espresso-tort cu strat de ciocolată cu ciocolată albă-glazură Mascarpone, și Tort Clasic Cu Strat De Vanilie Cu Glazură De Vanilie Mascarpone & R pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 32
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci și tapetați-o cu hârtie pergament; ungeți hârtia pergament. Pudrați tigaia peste tot cu făină, eliminând orice exces. Într-un castron mediu, bateți făina cu praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Cu Cocă VioletMazăre Cu Cocă Violet
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
3
Într-un castron mare, folosind un mixer electric portabil, bateți untul și zahărul la viteză medie-mare până când sunt ușoare și pufoase, aproximativ 3 minute. Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
4
Adăugați piureul de banane și bateți amestecul până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
5
Adăugați jumătate din ingredientele uscate și bateți la viteză mică până când aluatul este umezit. Bateți în jumătate din zară, apoi adăugați ingredientele uscate rămase și Zara rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
6
Într-un castron mediu, bateți albușurile la viteză medie-mare până se formează vârfuri ferme. Bateți o pătrime din albușurile de ou în aluat la viteză mică. Folosind o spatulă de cauciuc, pliați restul de albi până când nu rămân dungi. Răsturnați aluatul în tigaia pregătită și neteziți blatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită1/4 Cană Plus 1 Lingură Apă Rece, împărțită
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
7
Coaceți tortul aproximativ 40 de minute, până când blatul este auriu și elastic și o scobitoare introdusă în centru iese curată; blatul va fi foarte ușor crăpat.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Lăsați să se răcească în tigaie timp de 15 minute, apoi răsturnați tortul pe un suport pentru a se răci complet. Îndepărtați hârtia pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
9
Într-un castron mediu, bateți mascarpone cu zahărul cofetarilor la viteză medie până când glazura este ușoară și pufoasă, aproximativ 2 minute. Folosind un cuțit mare zimțat, tăiați tortul orizontal în 3 straturi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
MascarponeMascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
10
Așezați stratul superior, tăiați partea în sus pe o farfurie de tort și întindeți cu o treime din glazura mascarpone. Aranjați jumătate din banane într-un singur strat pe glazură. Se acoperă cu stratul de tort din mijloc. Acoperiți stratul cu o altă treime din glazură și acoperiți cu bananele rămase. Acoperiți cu stratul inferior de tort, tăiați partea în jos și înghețați partea superioară. Dați la frigider tortul cel puțin 30 de minute înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MascarponeMascarpone
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Prajitura Cu Paine De AfinePrajitura Cu Paine De Afine
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista