Tort Cu Steag American

Tort Cu Steag American
Dacă doriți să adăugați mai multe American rețete în cutia de rețete, tortul cu steag American ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 10 porții cu 1481 calorii, 11g de proteine, și 53G de grăsime fiecare. Pentru $2.66 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Allrecipes necesită coloranți alimentari, chipsuri de ciocolată, glazură pufoasă și lapte. Mai multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 178 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 47%, care este solid. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Cu Steag American, Tort Cu Steag American, și Tort Cu Steag American.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și tapetați 4 Tigăi rotunde de 8 inci cu hârtie pergament.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
2
Combinați amestecul de tort alb, albușurile de ou, uleiul vegetal, laptele și extractul de vanilie într-un bol mare de amestecare. Bateți timp de 30 de secunde folosind un mixer electric la viteză mică. Măriți viteza mixerului la mediu și bateți încă 2 minute. Aluatul va fi în continuare ușor cocoloaș.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Amestec De Tort AlbAmestec De Tort Alb
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm GrosimeBanane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Pentru a face prăjiturile roșii, măsurați jumătate din aluat într-un castron separat și amestecați în colorant alimentar roșu. Transferați uniform aluatul roșu în 2 din tigăile de tort pregătite de 8 inci; blaturi netede de aluat cu o spatulă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Culoarea Roșie A AlimentelorCuloarea Roșie A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Transferați jumătate din aluatul rămas necolorat într-o a 3-a tigaie pregătită pentru tort; blat neted ca înainte. Aceasta va fi porția de tort alb.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
5
Adăugați colorant alimentar albastru în aluatul rămas necolorat în vasul mare de amestecare; îndoiți 1 cană de chipsuri de ciocolată albă în aluat albastru până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
Culoarea Albastră A AlimentelorCuloarea Albastră A Alimentelor
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
6
Transferați aluatul în tigaia de tort de 8 inci pregătită rămasă; partea superioară netedă a aluatului cu o spatulă.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
7
Coaceți toate cele 4 prăjituri în cuptorul preîncălzit până când o scobitoare introdusă în centrul fiecărui tort iese curată, aproximativ 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
8
Scoateți prăjiturile din cuptor și puneți-le pe rafturile de răcire până se răcesc complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country WomanModele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
9
Rulați un cuțit în jurul marginii fiecărui tort răcit. Răsturnați prăjiturile, îndepărtați tigăile și îndepărtați hârtia pergament. Folosiți un cuțit ascuțit pentru a tăia vârfurile de prăjituri plate și uniforme.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
10
Tăiați ambele straturi de tort roșu și stratul de tort alb pe jumătate orizontal. Veți avea 4 straturi subțiri de tort roșu și 2 straturi subțiri de tort alb.
11
Așezați un șablon rotund de 4 inci deasupra a 1 strat subțire de tort roșu; decupați o rundă de tort roșu de 4 inci. Repetați, plasând stencil pe 1 strat subțire de tort alb pentru a face 1 tort alb de 4 inci rotund. Centrați șablonul rotund de 4 inci pe tortul albastru; tăiați și îndepărtați porțiunea centrală acoperită de șablon pentru a face un inel de tort albastru.
12
Pentru a asambla tortul, veți avea nevoie de 2 straturi subțiri de tort roșu de 8 inci, 1 strat subțire de tort alb de 8 inci, 1 cerc subțire de tort roșu de 4 inci, 1 cerc subțire de tort alb de 4 inci și 1 inel ALBASTRU de tort de 8 inci. Rezervați stratul subțire de tort roșu rămas și alte bucăți de tort pentru a face firimituri pentru decorare.
13
Pentru a asambla tortul, așezați un strat subțire de tort roșu de 1 8 inci pe o tigaie de tort și înghețați Generos blatul cu glazură albă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
14
Așezați stratul subțire de tort alb de 8 inci deasupra celui roșu și înghețați partea superioară.
15
Așezați stratul de tort roșu subțire de 8 inci rămas deasupra celui alb. Înghețați stratul roșu.
16
Așezați tortul cu inel albastru deasupra celui de-al 2-lea strat de tort roșu și înghețați cu grijă interiorul inelului de tort albastru. Montați ușor stratul de tort alb de 4 inci în inelul de tort albastru. Înghețați partea superioară a Centrului alb de 4 inci.
17
Așezați stratul de tort roșu de 4 inci deasupra celui alb. Apăsați ușor cercuri mici de tort la același nivel cu partea superioară a inelului albastru.
18
Înghețați Generos întregul exterior al tortului cu glazura rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
19
Zdrobiți bucățile roșii și albastre de tort rămas în 2 boluri separate. Scor linii în partea de sus a glazura tort cu un cuțit de bucătărie pentru a face un design de pavilion pe partea de sus a tort. Ar trebui să aibă un pătrat de 2 inci în stânga sus pentru câmpul albastru și stelele albe și 7 dungi orizontale groase de aproximativ 1 inch lățime.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
20
Umpleți câmpul pătrat din stânga sus cu firimituri albastre și apăsați 1 lingură de chipsuri de ciocolată albă cu susul în jos în firimiturile albastre pentru a face Stele.'Umpleți banda de jos și orice altă bandă cu firimituri roșii pentru a face dungi roșii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată AlbăChipsuri De Ciocolată Albă
21
Presărați zahăr alb cu generozitate în dungile albe pentru a le face să iasă în evidență.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
22
Pentru a servi, tăiați tortul în pene. Interiorul tortului își va dezvălui straturile de dungi roșii și albe și câmp albastru cu stele de ciocolată albă în fiecare felie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite1 Lingurita Plus 2 Linguri De Unt, Impartite

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegerile mele de top pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Johnson Estate Cream Sherry cu un rating de 5 stele din 5 pare un meci bun. Costă aproximativ 19 dolari pe sticlă.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții10
Scor De Sănătate4
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Ocazii4 iulie
Revista