Tort Cu Smântână Pecan
Nevoie de un desert vegetarian? Tortul cu smântână Pecan ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 6 și costă 82 de cenți pe porție. O porție conține 382 calorii, 4G de proteine, și 23g de grăsime. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, smântână, unt și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu strat de smântână cu pecan fragil, Tort de pere cu smântână cu Streusel Pecan, și Tort De Cafea Cu Smântână Rapidă Cu Pecan pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mic, unt de cremă și zahăr până la lumină și pufos. Bateți ouăle, siropul și vanilia.
Combinați făina, nucile pecan și bicarbonatul de sodiu; adăugați la amestecul cremă alternativ cu smântână.
Se toarnă 2 căni de aluat într-un 8-in. tigaie tub canelată acoperită cu spray de gătit.
Combinați ingredientele de umplere; presărați peste aluat. Se acoperă cu aluatul rămas.
Coaceți la 350 de minute timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute; scoateți din tigaie într-un suport de sârmă pentru a se răci complet.
Combinați ingredientele glazurii; stropiți peste tort.