Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Glazurată

Tort Cu Semințe De Mac Cu Lămâie Glazurată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu semințe de mac cu lămâie glazurată. Această rețetă face 10 porții cu 371 calorii, 3G de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru 47 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 76 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, untul, zahărul granulat și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Cafea Cu Semințe De Mac Glazurat Cu Lămâie, Tort Bundt Cu Semințe De Mac Cu Lămâie-Afine Glazurate, și Biscuiți Cu Semințe De Mac De Lămâie Glazurate pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
Echipamente pe care le vei folosi
Formă De TortFormă De Tort
3
Bateți împreună făina, praful de copt, coaja de lămâie și sarea într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De CoptPraf De Copt
Coaja De LămâieCoaja De Lămâie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Bateți împreună untul și zahărul granulat într-un alt bol cu un mixer electric la viteză medie până la palid și pufos, 2 până la 3 minute. Bateți ouăle până se combină. Reduceți viteza la minim, apoi adăugați amestecul de făină și semințele de Mac și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr GranulatZahăr Granulat
Semințe De MacSemințe De Mac
UntUnt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
5
Transferați aluatul în tigaia de tort, netezind blatul și coaceți până când o culegere de lemn introdusă în centrul tortului iese curată și blatul este maro auriu, aproximativ 30 de minute. Tort rece în tigaie pe un raft 5 minute, apoi inversați pe raft.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
Formă De TortFormă De Tort
6
Bateti impreuna zaharul cofetarilor si sucul de lamaie intr-un bol pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
7
Turnați glazura peste tortul cald, întinzându-l cu o spatulă pentru a stropi peste margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
8
Lăsați să stea până când glazura este setată, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
9
Se servește cald sau la temperatura camerei.
DificultateExpert
Gata În1 h
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista