Tort Cu Rom Pina Colada
Pina Colada Rom tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție conține 496 calorii, 7g de proteine, și 18g de grăsime. Pentru 96 cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Este adus la tine de Allrecipes. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți ananas, nucă de cocos, apă și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort Pina Colada, Tort Pina Colada, și Tort Pina Colada.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați două tigăi rotunde de 9 inci.
Într-un castron mare, combinați amestecul de tort și budinca instantanee.
Adăugați ouăle, apa, 1/3 cană de rom și ulei, amestecați bine. Îndoiți 1 cană de nucă de cocos și întindeți aluatul uniform în tigăile pregătite.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Pentru a face umplutura și glazura, amestecați împreună al doilea pachet de budincă și ananasul, inclusiv sucul. Îndoiți biciul rece și mai mult rom, dacă doriți. Umpleți și tort de gheață. Se răcește până la servire.