Tort Cu Prune Cu Susul În Jos
Tortul cu prune cu susul în jos necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Pentru 96 cenți pe porție, veți obține un desert care servește 4. O porție conține 546 calorii, 6g de proteine, și 31g de grăsime. Mergeți la magazin și ridicați unt, praf de copt, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă de la Simply Recipes are 580 de fani. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 0%, care este improvizabil. Rețete similare includ Tort De Prune Cu Susul În Jos, Tort Cu Prune Cu Susul În Jos, și Tort Cu Prune Cu Susul În Jos.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 buc.F. Ungeți interiorul ramekinelor.
Topiți untul și zahărul brun, turnați în fundul ramekinelor: topiți 3/4 băț (6 linguri) de unt în cratiță medie la foc mediu.
Adăugați zahăr brun și bateți până se omogenizează.
Se toarnă în fundul ramekinelor cu unt, împărțind uniform sosul de unt de zahăr între ele.
Aranjați un strat de felii de prune în partea de jos a fiecărui ramekin.
Bateți împreună ingredientele uscate pentru aluat: într-un castron separat, amestecați energic făina de tort, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea.
Faceți aluat de tort: folosiți un mixer electric pentru a bate împreună restul de 1/2 băț (1/4 cană sau 4 linguri) de unt cu zahărul granulat și coaja de portocală.
Adăugați ouăle și vanilia, amestecați pentru a combina.
Adăugați alternativ amestecul de făină uscată și amestecul de zară (sau lapte acru de lămâie) în aluat.
Coaceți: împărțiți aluatul între ramekine.
Așezați ramekinele pe o foaie de copt cu margini și dați-le la cuptor pe raftul din mijloc.
Coaceți la 350 de metri pătrați timp de 35 până la 40 de minute, până când prăjiturile sunt ferme la atingere, iar o scobitoare sau o frigăruie introdusă în centru nu iese cu aluat crud pe ea. (Ar putea fi umed de suc de prune.) Întoarceți foaia de copt la jumătatea drumului prin coacere pentru a asigura o coacere uniformă pentru toate prăjiturile.
Se răcește și se inversează:
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească pe un raft până când nu mai este fierbinte la atingere. Rulați un cuțit în jurul marginilor ramekinelor. Răsturnați pe o farfurie și ridicați ușor de pe farfurie.
Se servește singur sau cu frișcă sau înghețată de vanilie.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.