Tort cu pandișpan tradițional
Tortul cu pandișpan tradițional este o rețetă fără lactate , cu 12 porții. Pentru 29 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5 g de proteine , 3 g de grăsimi și un total de 230 de calorii . 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână topping de înghețată de ciocolată, apă caldă, ouă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Taste of Home. Doar puțini oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute . În general, această rețetă câștigă un scor destul de prost de 16% . Rețete similare sunt Spotted Dick! Budincă tradițională britanică cu fructe la abur , pandișpan și pandișpan .
Instrucțiuni
Lăsați ouăle să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Cerne faina si sarea; pus deoparte.
Într-un castron mare, bate gălbenușurile până se îngroașă ușor. Adăugați treptat 1 cană de zahăr, batând până când se îngroașă și devine de culoarea lămâiei. Amestecați apa și vanilia.
Adăugați ingrediente uscate în amestecul de gălbenușuri; amesteca bine.
Într-un alt castron, bate albușurile spumă și crema de tartru la viteză medie până se formează vârfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, aproximativ 1 lingură o dată, la mare putere până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Puneți un sfert din albușuri în aluat, apoi adăugați albușurile rămase.
Turnați ușor cu lingură într-un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Tăiați aluatul cu un cuțit pentru a îndepărta pungile de aer.
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 325° timp de 55-60 de minute sau prăjitura se ridică înapoi când este atins ușor. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet.
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Scoateți tortul pe o farfurie de servire. Felie; stropiți cu topping de înghețată.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Pandișpan în meniu? Încercați să combinați cu Crem Sherry, Port Wine și Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 stele din 5 și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
![NV Johnson Estate Cremă Sherry]()
NV Johnson Estate Cremă Sherry
Foarte aromat, cu note de alune, vanilie și o notă de stejar, urmate de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bun acum, dar îi va recompensa pe cei care îi permit să îmbătrânească „”. O băutură pre-prandială preferată. Considerați-l cu nuci înainte de cină ca aperitiv, sau după cină cu desert, în special ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezele reci, servit cu biscotti pentru a se scufunda în „„stil italian””. "