Tort cu nucă de cocos a bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de cocos

Tort cu nucă de cocos a bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de cocos
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, prăjitura de nucă de cocos cu glazură de lămâie de cocos a bunicii Yearwood ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 563 de calorii, 6 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ouă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Full House: Cupcakes cu nucă de cocos, Umplutură cu lămâie, Glazură cu nucă de cocos și lămâie, Nucă de cocos prăjită, Prajitura cu nucă de cocos a bunicii și Gătiți cartea: Prajitura cu nucă de cocos a bunicii Stevens.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Pachet Nuca De Cocos Congelata Sau Proaspata Rasa, DezghetataPachet Nuca De Cocos Congelata Sau Proaspata Rasa, Dezghetata
3
Pentru prăjitură: Ungeți și făinați o tavă de tort cu tub de 9 inchi. Cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și netede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cutie De 12 Uncii Napolitane De Vanilie, Zdrobite Fin1 Cutie De 12 Uncii Napolitane De Vanilie, Zdrobite Fin
Roșii De Soare NuRoșii De Soare Nu
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Se adauga ouale si extractul de vanilie, batand bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată SemidulceNestle® Toll House® Bucăți De Ciocolată Semidulce
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
5
Amestecați pesmetul de napolitană cu vanilie, nuca de cocos și nucile pecan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
Cutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci PecanCutie De Glazură De Nucă De Cocos și Nuci Pecan
(55 Napolitane)(55 Napolitane)
6
Se toarnă în tavă și se coace timp de 1 oră și 15 minute. Lăsați prăjitura să se răcească în tavă timp de 10 minute înainte de a o întoarce pe un gratar.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
1
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb, sarea, coaja de lămâie și sucul, 1 1/2 cană de apă și nuca de cocos într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras6 Linguri De Unt Rece Nesarat, Taiat Bucati Mici Sau Ras
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, OptionalNuci Pecan Tocate, Optional
2
Se lasa putin sa se raceasca, apoi cu ajutorul unei scobitori, se fac cateva gauri in partea de sus a prajiturii si se stropesc glazura peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Prajitura cu nuca de cocos poate fi asociata cu Crem Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
Viva Diva Moscato Colada
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 50 m.
Porții12
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista