Tort cu nucă de cocos a bunicii Yearwood cu glazură de lămâie de cocos

Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia dvs. de rețete, prăjitura de nucă de cocos cu glazură de lămâie de cocos a bunicii Yearwood ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Această rețetă face 12 porții cu 563 de calorii, 6 g de proteine și 35 g de grăsime fiecare. Pentru 1,13 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Vă este adus de Foodnetwork. Poate fi savurat oricand, dar este deosebit de bun de Ziua Mamei. Câteva persoane le-a plăcut foarte mult acest desert. 31 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, ouă, amidon de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 50 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis că această rețetă merită un scor de 25%. Acest scor este destul de prost. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Full House: Cupcakes cu nucă de cocos, Umplutură cu lămâie, Glazură cu nucă de cocos și lămâie, Nucă de cocos prăjită, Prajitura cu nucă de cocos a bunicii și Gătiți cartea: Prajitura cu nucă de cocos a bunicii Stevens.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F.
Pentru prăjitură: Ungeți și făinați o tavă de tort cu tub de 9 inchi. Cremă untul și zahărul până când sunt ușoare și netede.
Se adauga ouale si extractul de vanilie, batand bine.
Amestecați pesmetul de napolitană cu vanilie, nuca de cocos și nucile pecan.
Se toarnă în tavă și se coace timp de 1 oră și 15 minute. Lăsați prăjitura să se răcească în tavă timp de 10 minute înainte de a o întoarce pe un gratar.
Se amestecă zahărul, amidonul de porumb, sarea, coaja de lămâie și sucul, 1 1/2 cană de apă și nuca de cocos într-o cratiță medie. Gatiti la foc mediu, amestecand pana se ingroasa, aproximativ 15 minute.
Se lasa putin sa se raceasca, apoi cu ajutorul unei scobitori, se fac cateva gauri in partea de sus a prajiturii si se stropesc glazura peste tort.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Prajitura cu nuca de cocos poate fi asociata cu Crem Sherry, Porto si Moscato d'Asti. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Viva Diva Moscato Colada cu un rating de 4,9 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 11 dolari pe sticlă.
![Viva Diva Moscato Colada]()
Viva Diva Moscato Colada
Vin dulce Moscato infuzat cu aroma naturala de nuca de cocos si ananas. De culoare portocalie deschisă. Fructat, tipic de nucă de cocos și ananas, cu note ușoare de Moscato. Excelent ca aperitiv sau amestecare cu cocktailuri.