Tort Cu Mousse De Mentă
Tortul cu Mousse de mentă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 865 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica container mascarpone brânză, trestie de bomboane, migdale slivered, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Mousse De Mentă, Mousse De Mentă, și Mușcături De Mousse De Mentă.
Instrucțiuni
Dezghețați tortul de lire conform instrucțiunilor etichetei. Tăiați-l orizontal în 3 straturi. Într-un castron mare, combinați frișca și zahărul și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți mascarpone, migdale și 1/3 din chipsurile de ciocolată cu mentă.
Așezați jumătate din chipsurile de ciocolată de mentă rămase într-un castron mic și cuptorul cu microunde 1 minut sau doar până la strălucire. Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți ușor ciocolata topită (plus jumătate din extractul de mentă dacă folosiți chipsuri simple de ciocolată) în frișcă.
Întindeți stratul inferior al tortului cu jumătate din umplutura de cremă de ciocolată și deasupra cu stratul de tort din mijloc.
Se întinde cu umplutura de ciocolată rămasă. Setați stratul superior în poziție. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore pentru a se fixa. (Se poate face până la 1 zi înainte până în acest moment.) Topiți chipsurile de ciocolată rămase într-un castron mic și cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut sau doar până la strălucire. Se amestecă siropul de porumb, untul și extractul de mentă rămas (dacă se utilizează chipsuri de ciocolată simple) până se omogenizează.
Se toarnă această glazură peste tort. Se acoperă cu bomboanele zdrobite. Dați la frigider până când este gata de servit.