Tort Cu Mousse De Mentă

Tort Cu Mousse De Mentă
Tortul cu Mousse de mentă este un fără gluten rețetă cu 8 porții. O porție conține 865 calorii, 10g de proteine, și 53G de grăsime. Pentru $1.51 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Cap la magazin și ridica container mascarpone brânză, trestie de bomboane, migdale slivered, și alte câteva lucruri pentru a face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Cu Mousse De Mentă, Mousse De Mentă, și Mușcături De Mousse De Mentă.

Instrucțiuni

1
Dezghețați tortul de lire conform instrucțiunilor etichetei. Tăiați-l orizontal în 3 straturi. Într-un castron mare, combinați frișca și zahărul și bateți până se formează vârfuri tari. Îndoiți mascarpone, migdale și 1/3 din chipsurile de ciocolată cu mentă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Budincă Instantă De LămâieBudincă Instantă De Lămâie
MascarponeMascarpone
Prăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, DezghețatăPrăjitură De Pâine Pregătită Sau 1 Pachet (10-3/4 Uncii) Prăjitură De Lire Congelată, Dezghețată
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Așezați jumătate din chipsurile de ciocolată de mentă rămase într-un castron mic și cuptorul cu microunde 1 minut sau doar până la strălucire. Se amestecă până se omogenizează. Îndoiți ușor ciocolata topită (plus jumătate din extractul de mentă dacă folosiți chipsuri simple de ciocolată) în frișcă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Coajă De Portocală Rasă Suplimentară, OpționalCoajă De Portocală Rasă Suplimentară, Opțional
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)2 Catei De Usturoi (1 Tocat, 1 Intreg)
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
3
Întindeți stratul inferior al tortului cu jumătate din umplutura de cremă de ciocolată și deasupra cu stratul de tort din mijloc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru1 Bucată (25-30 Cm) De Căpșuni, Fruct La Metru
4
Se întinde cu umplutura de ciocolată rămasă. Setați stratul superior în poziție. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider timp de 2 ore pentru a se fixa. (Se poate face până la 1 zi înainte până în acest moment.) Topiți chipsurile de ciocolată rămase într-un castron mic și cuptorul cu microunde aproximativ 1 minut sau doar până la strălucire. Se amestecă siropul de porumb, untul și extractul de mentă rămas (dacă se utilizează chipsuri de ciocolată simple) până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc Alb De AfineSuc Alb De Afine
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
Oregano Uscat, 1/3 PalmăOregano Uscat, 1/3 Palmă
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
5
Se toarnă această glazură peste tort. Se acoperă cu bomboanele zdrobite. Dați la frigider până când este gata de servit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate4
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista