Tort Cu Miez De Cimbru

Tort Cu Miez De Cimbru
Tortul cu miez de cimbru este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 424 calorii. 108 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, frunze de cimbru, suc de lămâie de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Firimituri De Mure, Tort Cu Firimituri De Mure, și Tort Cu Firimituri De Mure pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament sau folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată cu spray de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat1 Baton Plus 1 Lingura De Unt, Inmuiat
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
1 Lingură De Grăsime Naturală1 Lingură De Grăsime Naturală
2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers2 Căni De Pesmet Honey Maid® Graham Crackers
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Pentru Topping: frecați coaja de lămâie în zahăr brun cu vârful degetelor până când nu rămân fire de coajă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis2/3 Cană De Bomboane M&M's Minis
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Adăugați făină și combinați într-un castron mediu. Folosind două cuțite de cină, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu nisipul umed. Se amestecă nucile și cimbru; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin1/2 Cană De Nuci Pecan PLANTERS® Tocate Fin
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
1
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
2
Adăugați unt și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
3
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, Zara, sucul de lămâie și vanilia. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați amestecul de ouă în flux constant lent. Bate doar până se combină. Întrerupeți mixerul, răzuiți părțile laterale și fundul vasului, apoi bateți amestecul la viteză medie-mare până când se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și CuișoareFiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
Căpșuni La PiciorCăpșuni La Picior
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Vinegretă De VerjuicVinegretă De Verjuic
4
Răzuiți aluatul în tava de copt pregătită.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
5
Așezați 12 linguri de conserve deasupra aluatului. Rulați un cuțit prin aluatul de tort pentru a crea un vârtej de marmură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De ZahărDulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
6
Se presară uniform cu amestec de zahăr-nuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bețișoare Scurte De ScorțișoarăBețișoare Scurte De Scorțișoară
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
7
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
8
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Trageți tortul pe un suport de răcire folosind slingul de pergament și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
9
Presărați tortul cu frunze suplimentare de cimbru, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
10
Servește.
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista