Tort Cu Miez De Cimbru
Tortul cu miez de cimbru este un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 80 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 424 calorii. 108 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați bicarbonat de sodiu, frunze de cimbru, suc de lămâie de la 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Firimituri De Mure, Tort Cu Firimituri De Mure, și Tort Cu Firimituri De Mure pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Pulverizați ușor tava de tort de 13 pe 9 inci cu spray de copt. Tapetați tigaia cu hârtie pergament sau folie rezistentă pe lungime cu o foaie, apoi transversal cu o a doua foaie pentru a crea o curea; pulverizați încă o dată cu spray de copt.
Pentru Topping: frecați coaja de lămâie în zahăr brun cu vârful degetelor până când nu rămân fire de coajă.
Adăugați făină și combinați într-un castron mediu. Folosind două cuțite de cină, tăiați în unt până când amestecul seamănă cu nisipul umed. Se amestecă nucile și cimbru; pus deoparte.
Combinați făina, zahărul, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron mare.
Adăugați unt și bateți la viteză medie până se combină, aproximativ 1 minut (amestecul va fi sfărâmicios).
Într-un castron mic, bateți împreună ouăle, Zara, sucul de lămâie și vanilia. Cu mixerul la viteză medie-mică, adăugați amestecul de ouă în flux constant lent. Bate doar până se combină. Întrerupeți mixerul, răzuiți părțile laterale și fundul vasului, apoi bateți amestecul la viteză medie-mare până când se combină bine, aproximativ 30 de secunde.
Răzuiți aluatul în tava de copt pregătită.
Așezați 12 linguri de conserve deasupra aluatului. Rulați un cuțit prin aluatul de tort pentru a crea un vârtej de marmură.
Se presară uniform cu amestec de zahăr-nuc.
Coaceți până când o scobitoare introdusă în centrul tortului iese curată, 25 până la 30 de minute.
Transferați tortul în raftul de răcire și răciți în tigaie 10 minute. Trageți tortul pe un suport de răcire folosind slingul de pergament și răciți complet, aproximativ 1 oră.
Presărați tortul cu frunze suplimentare de cimbru, dacă doriți.