Tort cu mere Blue Ribbon
Blue Ribbon Apple Cake durează aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. Acest desert are 293 de calorii, 4 g de proteine și 4 g de grăsimi per porție. Această rețetă servește 16. Pentru 48 de cenți per porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 5 fani. Mergeți la magazin și luați făină, zahăr de cofetarie, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate și lacto ovo vegetariană. Cu un scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de excelent. Blue Ribbon Apple Pie, Blue-Ribbon Apple Pie și Laura's Blue Ribbon Caramel Apple Pie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Într-un castron, combinați făina, 2 căni de zahăr, praful de copt și sarea.
Combinați ouăle, uleiul, sucul de portocale și vanilia; se adauga in amestecul de faina si se amesteca bine.
Într-un castron, amestecați merele cu scorțișoară și zahărul rămas.
Întindeți o treime din aluat într-un 10-in uns. tigaie tub. Acoperiți cu jumătate din mere. Repetați straturile. Întindeți cu grijă aluatul rămas peste mere.
Coaceți la 350° timp de 55-65 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 15 minute înainte de a scoate din tavă pe un grătar; misto. Pudrați cu zahăr de cofetă.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Crem Sherry, Porto și Moscato d'Asti sunt alegerile mele de top pentru prăjitura cu mere. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.