Tort cu marmura cu capsuni
Tortul cu marmură cu căpșuni este un desert care servește 12. O porție conține 180 de calorii , 5 g de proteine și 1 g de grăsime . Pentru 79 de cenți per porție , această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână extract de migdale, căpșuni, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Este perfect pentru Ziua Mamei . Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără lactate . De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute . Vă este adus de Taste of Home. Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 21% . Acest scor nu este atât de super. Încercați cupcakes umpluți cu fructe de pădure cu glazură de marmură de căpșuni și afine , cupcakes de marmură cu glazură de brânză cremă de marmură și tort de marmură cu amestec îmbunătățit de prăjituri pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Lăsați albușurile să stea la temperatura camerei timp de 30 de minute. Într-un robot de bucătărie, face piure de căpșuni; se strecoară piureul și se aruncă semințele. Pus deoparte.
Cerne împreună 3/4 cană zahăr și făina de două ori; pus deoparte.
Adăugați smântână de tartru și sare în albușuri; bate la viteza medie pana se formeaza varfuri moi. Bateți treptat zahărul rămas, câte 2 linguri o dată, la mare putere, până se formează vârfuri tari și lucioase și zahărul se dizolvă. Încorporați treptat amestecul de făină, aproximativ 1/2 cană o dată.
Transferați jumătate din aluat într-un alt bol; pliază în extracte. Îndoiți 1/4 cană piure de căpșuni în aluatul rămas; adăugați colorant alimentar dacă doriți.
Turnați ușor aluatul, alternând culorile, într-un 10 inchi neuns. tigaie tub.
Tăiați cu un cuțit pentru a se învârti.
Coaceți pe grătarul cel mai de jos al cuptorului la 350° timp de 45-50 de minute sau până când se rumenește ușor și partea de sus pare uscată. Întoarceți imediat tigaia; se răcește complet, aproximativ 1 oră.
Treceți un cuțit în jurul tubului lateral și central al tigaii.
Serviți tortul cu piureul rămas; ornați cu topping bătut și căpșuni proaspete, dacă doriți.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Vin De Porto, Moscato Dasti
Cremă de Sherry, vinul de porto și Moscato d'Asti sunt alegeri excelente pentru desert. O regulă comună de asociere a vinurilor este să vă asigurați că vinul este mai dulce decât mâncarea. Deserturile delicate se potrivesc bine cu Moscato d'Asti, deserturile cu nuci cu crema de sherry, iar deserturile cu caramel sau ciocolata se potrivesc bine cu porto. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cremă Sherry]()
NV Solera Cremă Sherry
Solera Crem Sherry are o nuanță de chihlimbar strălucitor și o nuanță profundă de cupru. Cu arome de butterscotch și nuci pecan, aromele de nuci sărate dulci și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un gust rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un final lung și aromat.