Tort cu lămâie și violet
Lemon & violet burniță tort ia în jurul valorii de 1 oră și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 175 calorii. Pentru 22 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la BBC Good Food are 103 fani. Mergeți la magazin și ridicați ouă, suc de lămâie, coajă de 1 lămâie și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Cu o lingură scor de 9%, acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă fixabil). Încercați Tort Cu Lămâie, Tort cu lămâie, și Tort Cu Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 180C/gaz 4/cuptor ventilator 160C. unt și tapetați baza unui cositor alungit superficial (aproximativ 18x28cm / 7x11in) cu pergament de copt. Introduceți toate ingredientele tortului într-un bol mare de amestecare și bateți timp de 2-3 minute, până când amestecul scade ușor de pe lingură.
Puneți amestecul în tablă și neteziți suprafața cu spatele unei linguri.
Coaceți timp de 30-40 de minute, până devin aurii și ferme la atingere. Între timp, faceți glazura: bateți împreună sucul de lămâie și zahărul, turnați amestecul uniform peste tort cât este încă fierbinte, apoi lăsați să se răcească.
Tăiați tortul în 15 pătrate. Completați fiecare cu o violetă cristalizată și o minge de mimoză.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port
Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
![NV Solera Cream Sherry]()
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.