Tort Cu Lămâie Meyer

Tort Cu Lămâie Meyer
Tortul cu lămâie Meyer este un vegetarian rețetă cu 8 porții. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acest desert are 252 calorii, 3G de proteine, și 12g de grăsime pe porție. 440 de oameni s-au bucurat că au încercat această rețetă. Dacă aveți la îndemână iaurt, zahăr granulat, unt și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Acesta este adus la tine de Norecipes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 24%, ceea ce nu este atât de minunat. Rețete similare includ Salată de varză tocată cu vinetă de lămâie Meyer (cu un înlocuitor ușor de lămâie Meyer), Tort de gustare cu lămâie Meyer cu glazură de brânză cremă de lămâie # SundaySupper, și Tort de șifon cu lămâie și ulei de măsline Meyer cu caș de mac de lămâie.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Ungeți și făinați o tigaie de pâine de 8 inci pe 4 1/4 inci sau o puteți tapeta cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
2
Bateți împreună făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și sarea într-un castron pentru a combina. Într-un castron separat, amestecați ouăle, iaurtul, sucul de lămâie și vanilia extract.In un mixer prevăzut cu accesoriul cu palete, cremă untul, zahărul și coaja de lămâie timp de 5 minute la viteză medie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Stropi De Portocale Sau Zahăr PortocaliuStropi De Portocale Sau Zahăr Portocaliu
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu10 Până La 20 De Picături De Colorant Alimentar Roșu
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
3
Adăugați 1/3 din amestecul de făină în mixer și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Adăugați 1/2 din amestecul de iaurt și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
5
Adăugați încă 1/3 din amestecul de făină și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
6
Adăugați restul amestecului de iaurt și amestecați până se combină. Finalizați adăugând făina rămasă și amestecați până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni1/4 Cană De Iaurt Cu Căpșuni
Bomboane SalvatoareBomboane Salvatoare
7
Adăugați aluatul în tigaia pregătită și coaceți până când o scobitoare introdusă în centru iese curată (aproximativ 50-55 de minute).În timp ce prăjitura se coace, faceți siropul simplu de lămâie Meyer amestecând zahărul și sucul de lămâie într-o cratiță mică nereactivă și încălziți amestecând până când zahărul se dizolvă. Când tortul este gata, turnați încet sau lingurați siropul peste tort cât este încă fierbinte. Asigurați-vă că lăsați fiecare adăugare de sirop să se înmoaie înainte de a adăuga mai mult.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Elixir GElixir G
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Meyer LemonMeyer Lemon
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez6 Linguri De Lichior Cremos Irlandez
Fursecuri Oreo, Zdrobite, împărțiteFursecuri Oreo, Zdrobite, împărțite
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
8
Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute și apoi întoarceți-l pe o grătar pentru a se răci complet. Pentru glazură, bateți zahărul pudră împreună cu 2 lingurițe de suc de lămâie până când nu există bulgări. Glazura trebuie să fie suficient de subțire pentru a se turna, dar suficient de groasă încât să nu curgă. Reglați vâscozitatea cu mai mult zahăr pudră sau suc de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc1/4 Cană Shaohsing Sau Vin De Orez Chinezesc
9
Stropiți acest lucru peste tortul răcit, permițându-i să curgă pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă FermeLa 3 Pere Proaspete, Coapte Dar încă Ferme
10
Lăsați glazura să se stabilească înainte de feliere și servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
DificultateExpert
Gata În1 h, 5 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista