Tort Cu Lapte Fierbinte
Tortul cu lapte fierbinte ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără lactate are 232 calorii, 4G de proteine, și 5g de grăsime pe porție. Pentru 24 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 14. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Dacă aveți la îndemână praf de copt, zahăr, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu lapte fierbinte cu glazură de nucă de cocos friptă + VIDEO (tort Lazy Daisy), Tort cu strat de tartă cu lapte-tort de vanilie cu umplutură de cremă de tartă cu lapte, și Tort Ptichye Moloko (tort cu lapte de pasăre) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron, amestecați făina și praful de copt.
Într - o măsură de sticlă de 1 litru într-un cuptor cu microunde la putere maximă (100%) sau într-o tigaie de 1 până la 1 1/2 litru la foc mediu, lapte de soia cald cu 1/4 cană de margarină până când margarina este topită, amestecând ocazional.
Într-un alt castron, cu un mixer, bateți ouăle, zahărul și vanilia până se spumează.
Adăugați făină și amestecuri de lapte. Se amestecă pentru a se amesteca, apoi se bate până se omogenizează bine.
Înveliți ușor 2 tigăi de tort (fiecare 9 in. wide) cu margarină.
Se toarnă aluatul în mod egal în tigăi.
Coaceți într-un cuptor de 350 până când partea superioară a tortului este rumenită și izvorăște înapoi când este ușor presată în centru, aproximativ 25 de minute (aproximativ 20 de minute într-un cuptor cu convecție). Inversați tortul din tigăi pe rafturi.
Se servește cald sau rece.