Tort cu Grapefruit și semințe de mac

Tort cu Grapefruit și semințe de mac
Tortul cu Grapefruit și semințe de mac este un lacto ovo vegetarian desert. Această rețetă servește 8 și costă 75 de cenți pe porție. O porție conține 605 calorii, 8g de proteine, și 29G de grăsime. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. 133 de persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. Dacă aveți la îndemână unt, unt, zahăr tos și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Cu o lingură scor de 18%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare includ Pâine Cu Semințe De Mac De Grapefruit, Pâine Cu Semințe De Mac De Grapefruit, și Grapefruit-Vinaigrette De Semințe De Mac.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 180C / 160C ventilator / gaz
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Unt apoi făinați un Bundt de 1,5 litri sau o formă inelară. Bateți împreună untul și zahărul până devin palide și pufoase. Bateți ouăle, pe rând, urmate de vanilie, făină, praf de copt, smântână acrită, coajă și suc de grapefruit și semințe de mac prăjite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De GrapefruitCoaja De Grapefruit
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
Fulgi De Cocos, Prajit, OptionalFulgi De Cocos, Prajit, Optional
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sare $ Piper Negru Proaspăt MăcinatSare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
3
Răzuiește în tablă și nivelează-l.
4
Coaceți timp de 40-55 de minute, în funcție de forma cositorului, până când o frigăruie înfiptă iese curată. Lăsați în formă să se răcească puțin în timp ce faceți glazura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Cu Jeleu De PortocaleBomboane Cu Jeleu De Portocale
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
5
Încălziți ușor zahărul, untul și sucul de grapefruit pentru a topi untul. Se aduce la fierbere, apoi se reduce focul și se fierbe timp de 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate1 Grapefruit Roșu, Supremat, Bucăți Tăiate La Jumătate
Zahăr CasterZahăr Caster
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
6
Se ia de pe foc, se amestecă coaja și se răcește aproximativ 10 minute până se îngroașă și siropos.
7
Întoarceți tortul cald pe un suport de răcire și periați jumătate din glazură peste tort. Lingurați restul, încetul cu încetul, astfel încât să se scufunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Tortul funcționează foarte bine cu cremă Sherry, Moscato d ' Asti și Port. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Ai putea încerca NV Solera Cream Sherry. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateGreu
Gata În1 h
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista