Tort cu fulgi de zăpadă și vanilie
Tortul cu fulgi de zăpadă și vanilie necesită aproximativ 2 ore și 15 minute de la început până la sfârșit. Pentru 83 de cenți per porție , această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pentru 16 persoane. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 7 g de grăsimi și un total de 324 de calorii . Câteva persoane au făcut această rețetă, iar 18 ar spune că a fost perfectă. Această rețetă de la Allrecipes necesită dulceață de zmeură, mix pentru prăjitură, budincă de vanilie cu jeleu și lapte. Merge bine ca desert. Având în vedere toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor poate fi îmbunătățit. Tortul cu vanilie cu budincă de mocha și ciocolată , prăjitura cu vanilie , granita Apothic și panna cotta cu vanilie sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 350 de grade Fahrenheit.
Preparați aluatul de prăjitură și coaceți-l conform instrucțiunilor de pe ambalaj pentru 2 straturi rotunde (23 cm), încorporând 1 pachet de amestec uscat pentru budincă în aluat înainte de a-l turna în formele pregătite. Lăsați prăjiturile să se răcească în forme 10 minute; apoi răsturnați-le pe grătare de sârmă. Scoateți cu grijă formele; răciți prăjiturile complet.
Între timp, desenează 3 sau 4 forme de fulgi de zăpadă pe hârtie, cu dimensiuni cuprinse între 2,5 și 7,6 cm în diametru.
Așezați pe o tavă; acoperiți cu hârtie cerată. Topiți ciocolata conform instrucțiunilor de pe ambalaj; răciți 5 minute. Turnați fulgii de zăpadă într-o pungă mică de plastic resigilabilă; tăiați colțul mic de pe fundul pungii. Trasați modelele de fulgi de zăpadă cu ciocolată, rearanjând modelele după cum este necesar pentru a obține un total de 35 de fulgi de zăpadă din ciocolată. Congelați 10 minute sau până când ciocolata este fermă. Transferați cu grijă fulgii de zăpadă pe o farfurie; refrigerați până la utilizare.
Bateți restul de amestec de budincă uscat, zahărul și laptele într-un bol mare cu un tel timp de 2 minute. Încorporați Cool Whip.
Așezați un strat de tort pe o farfurie; ungeți cu gem, apoi cu 1/3 din amestecul de budincă. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Glazurați partea de sus și lateralele tortului cu amestecul de budincă rămas. Decorați cu fulgi de zăpadă de ciocolată. Păstrați la frigider.