Tort Cu Fudge Fierbinte

Tort Cu Fudge Fierbinte
Hot Fudge Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 167 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime fiecare. Pentru 18 cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Un amestec de extract de vanillan, făină, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă o nu atât de extraordinar scor spoonacular de 21%. Încercați Cel Mai Bun Sos De Fudge Fierbinte, Sos De Fudge Fierbinte, și Bourbon și fierbinte Fudge Milkshake pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată și nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați primele 5 ingrediente într-un castron mediu. Se amestecă laptele și extractul de vanilie. Puneți aluatul într-o tigaie pătrată de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De VanilieExtract De Vanilie
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BolBol
4
Combinați zahărul brun și 3 linguri de cacao și presărați peste aluatul de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Pudră De CacaoPudră De Cacao
5
Se toarnă apă peste aluat (nu se amestecă).
Ingrediente de care veți avea nevoie
ApăApă
6
Coaceți la 350 timp de 40 de minute sau până când tortul revine când este ușor atins în centru.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
7
Se servește cald.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista