Tort Cu Frunze De Ciocolată-Zmeură Cu Vârf De Ganache
Tortul cu foi de ciocolată-zmeură cu vârf de Ganache ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru desert. Pentru 72 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 16. O porție conține 342 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de sare, ciocolată semidulce, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Rețete similare sunt Tort de foi Texas cu Ganache de ciocolată, Tort cu strat de zmeură de ciocolată cu glazură de Ganache, și Ciocolată Ganache-Topped Mini Cheesecakes.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Pentru a pregăti tortul, acoperiți o tigaie de 13 x 9 inci cu spray de gătit; linia de jos a tigaiei cu hârtie de ceară. Înveliți hârtia de ceară cu spray de gătit; deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
Hârtie De Ceară
3
Se toarnă apă clocotită peste 1/2 cană de cacao într-un bol mic, amestecând pentru a dizolva cacao; amestec rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
4
Așezați 1 1/3 căni de zahăr și unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 5 minute sau până când se amestecă bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
5
Adăugați amestecul de cacao și înlocuitorul de ouă, bătând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înlocuitor De Ouă
Pudră De Cacao
6
Puneți ușor făina în cupe de măsurare uscate; nivel cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De Măsurare
Cuțit
7
Combinați făina, bicarbonatul de sodiu și 1/4 linguriță de sare, amestecând cu un bici.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Făină Pentru Toate Scopurile
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
8
Adăugați amestecul de făină și smântână alternativ la amestecul de zahăr, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă după fiecare adăugare. Bate în vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Smântână
Vanilie
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
9
Se toarnă aluatul în tava pregătită. Atingeți brusc pan o dată pe contor pentru a elimina bulele de aer.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
10
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până când un pick de lemn introdus în centru iese curat. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Îndepărtați cu atenție hârtia de ceară; se răcește complet pe suportul de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Ceară
Suport De Sârmă
Cuptor
Tigaie
11
Întindeți gemul deasupra tortului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Gem
12
Pentru a prepara ganache, combinați 1/2 cană zahăr, lapte și 1/4 cană cacao într-o cratiță medie la foc mediu; se aduce la fierbere, amestecând frecvent. Gatiti 1 minut, amestecand constant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De Cacao
Zahăr
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
13
Se ia de pe foc; se adaugă 1/2 linguriță extract de vanilie, 1/8 linguriță sare și ciocolată tocată, amestecând până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Vanilie
Ciocolata
Sare
14
Întindeți ganache uniform deasupra tortului, permițând ganache să curgă pe părți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
15
Lăsați tortul să stea 20 de minute sau până când este setat.
16
Garnisiți cu zmeură și frunze de mentă, dacă doriți.