Tort cu foaie de ciocolată cu banane cu glazură dulce de arțar

Tort cu foaie de ciocolată cu banane cu glazură dulce de arțar
Banana Chocolate Chip Sheet Cake cu glazură de arțar dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ou, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 7175 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort cu banane-ciocolată cu glazură de unt maro, Tort cu foaie de banane cu glazură de Caramel, și Tort de foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați 1/2 foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament, pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit1/3 Cană Sos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
2
Așezați amestecul de tort, oul, untul și piureul de banane într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina apoi se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cheesecake NouCheesecake Nou
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Fursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, OpționalFursecuri Suplimentare Cu Ghimbir, Tăiate La Jumătate, Opțional
6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire6 Căței De Usturoi, 4 Zdrobiți și Ceilalți 2 Feliați Subțire
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită și întindeți uniform aproape pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf De Fulgi De Ardei RosuUn Praf De Fulgi De Ardei Rosu
4
Coaceți timp de 25-35 de minute sau până când sunt coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Pulpe și Picioare De PuiPulpe și Picioare De Pui
6
Puneți zahărul pudră, smântâna și siropul într-un castron mare, bateți până la consistența netedă și dorită. Puteți adăuga cremă suplimentară sau sirop pentru a subția mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Prăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe OrizontalăPrăjitură Angel Food Preparată, împărțită De Două Ori Pe Orizontală
2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop2 Conserve Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)1/4 Cană De Fursecuri Cu Ghimbir (aproximativ 5 Fursecuri)
7
Se întinde uniform peste tort și se acoperă cu stropi, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați în pătrate și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista