Tort cu foaie de ciocolată cu banane cu glazură dulce de arțar

Tort cu foaie de ciocolată cu banane cu glazură dulce de arțar
Banana Chocolate Chip Sheet Cake cu glazură de arțar dulce ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 465 calorii. Această rețetă servește 16. Pentru 70 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați zahăr pudră, ou, chipsuri de ciocolată semi-dulci și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Această rețetă este plăcută de 7175 de gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 32%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Rețete similare includ Tort cu banane-ciocolată cu glazură de unt maro, Tort cu foaie de banane cu glazură de Caramel, și Tort de foaie de ciocolată cu glazură de unt de arahide.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. și tapetați 1/2 foaie de copt cu o căptușeală silpat sau hârtie pergament, pulverizată cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust1 Vârf De Cuțit Fulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
2
Așezați amestecul de tort, oul, untul și piureul de banane într-un bol mare de amestecare. Se amestecă pentru a combina apoi se amestecă chipsurile de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Linguriță Lapte 2%1/2 Linguriță Lapte 2%
Topping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge FierbinteTopping: Nuci Tocate și Topping De înghețată Fudge Fierbinte
Pudră De Gelatină De MerișoarePudră De Gelatină De Merișoare
Resturi ProaspeteResturi Proaspete
Cum Ar Fi M&M'sCum Ar Fi M&M's
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3
Transferați aluatul pe foaia de copt pregătită și întindeți uniform aproape pe margini.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Coaceți timp de 25-35 de minute sau până când sunt coapte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
5
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Acoperite Cu CiocolatăBomboane Acoperite Cu Ciocolată
6
Puneți zahărul pudră, smântâna și siropul într-un castron mare, bateți până la consistența netedă și dorită. Puteți adăuga cremă suplimentară sau sirop pentru a subția mai mult, dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's1 Cană De Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Se întinde uniform peste tort și se acoperă cu stropi, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Portocale și Pastă De Colorant AlimentarPortocale și Pastă De Colorant Alimentar
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
8
Tăiați în pătrate și serviți.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista