Tort cu fistic și nucă de cocos

Prăjitura cu fistic și nucă de cocos ar putea fi exact desertul pe care îl căutați. Pentru 46 de cenți per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 256 de calorii , 4 g de proteine și 13 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 15 persoane. Această rețetă de la Taste of Home are 21 de fani. Un amestec de budincă de fistic, ouă, nucă de cocos și câteva alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfectă pentru Ziua Mamei . De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Luând în considerare toate aspectele, am decis că această rețetă merită un scor absolut de 31% . Acest scor este destul de slab. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Prăjitura cu miere și fistic în stil grecesc , Prăjitura cu nucă de cocos și cremă de unt cu nucă de cocos și Batoane cu dovleac plăcintar fără gluten și fistic .
Instrucțiuni
Într-un bol mare, combinați mixul pentru prăjitură, uleiul, ouăle, bicarbonatul și mixul pentru budincă și amestecați bine. Adăugați nucile pecan și nuca de cocos.
Turnați într-o tavă de copt unsă cu unt, de 33 cm x 23 cm.
Coaceți la 175°C timp de 40-45 de minute sau până când o scobitoare introdusă în centru iese curată. Răciți complet pe un grătar.
Pentru glazură, combinați laptele, amestecul pentru topping și amestecul uscat pentru budincă într-un alt bol mare; bateți până se îngroașă, aproximativ 4 minute.
Presărați cu nuci pecan și nucă de cocos. A se păstra la frigider.