Tort Cu Firimituri De Afine

Tort Cu Firimituri De Afine
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul cu firimituri de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scorțișoară, ouă, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Bateți împreună făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron. Amestecați 1 1/2 bețe de unt în făină cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De SodiuBicarbonat De Sodiu
ScorțișoarăScorțișoară
UntUnt
NucșoarăNucșoară
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
ZahărZahăr
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
BatetiBateti
BolBol
3
Transferați 1 1/2 căni de amestec de făină într-un alt bol pentru topping de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Adăugați restul de 2 linguri de unt și restul de 2 linguri de zahăr la toppingul de pesmet, apoi amestecați cu vârful degetelor până se formează bulgări mari.
Ingrediente de care veți avea nevoie
UntUnt
ZahărZahăr
5
Bateți împreună ouăle, smântâna și vanilia, apoi adăugați la amestecul de făină rămas, amestecând până când se combină. Îndoiți afinele și întindeți aluatul, distribuind uniform fructele de pădure, într - o tigaie unsă cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AfineAfine
SmântânăSmântână
Fructe De PadureFructe De Padure
VanilieVanilie
Kilograme De Mure (aproximativKilograme De Mure (aproximativ
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
BatetiBateti
6
Presărați aluatul uniform cu topping de pesmet.
7
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este auriu și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie pe un raft cu 20 de minute înainte de tăiere.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
FrigaruiFrigarui
TigaieTigaie
1
* Acest tort cu firimituri se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcut.
DificultateExpert
Gata În25 hrs
Porții12
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista