Tort Cu Firimituri De Afine
Nevoie de o mâncare vegetariană de dimineață? Tortul cu firimituri de afine ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Pentru 69 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 350 calorii, 5g de proteine, și 16g de grăsime. Această rețetă servește 12. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți scorțișoară, ouă, afine și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 de ore. Cu o lingură scor de 22%, acest fel de mâncare nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Tort Cu Firimituri De Afine, Tort Cu Firimituri De Afine, și Tort Cu Firimituri De Afine.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 F.
Bateți împreună făina, 1 cană de zahăr, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, sarea, scorțișoara și nucșoara într-un castron. Amestecați 1 1/2 bețe de unt în făină cu vârful degetelor sau cu un blender de patiserie doar până când amestecul seamănă cu o masă grosieră cu niște bucăți mici de unt (aproximativ de mărimea unui bob de mazăre).
Transferați 1 1/2 căni de amestec de făină într-un alt bol pentru topping de firimituri.
Adăugați restul de 2 linguri de unt și restul de 2 linguri de zahăr la toppingul de pesmet, apoi amestecați cu vârful degetelor până se formează bulgări mari.
Bateți împreună ouăle, smântâna și vanilia, apoi adăugați la amestecul de făină rămas, amestecând până când se combină. Îndoiți afinele și întindeți aluatul, distribuind uniform fructele de pădure, într - o tigaie unsă cu unt de 13 pe 9 pe 2 inci.
Presărați aluatul uniform cu topping de pesmet.
Coaceți în mijlocul cuptorului până când tortul este auriu și o culegere de lemn sau o frigăruie introdusă în centru iese curată, 40 până la 45 de minute. Se răcește tortul în tigaie pe un raft cu 20 de minute înainte de tăiere.
* Acest tort cu firimituri se mănâncă cel mai bine în ziua în care este făcut.