Tort Cu Două Banane
Tort dublu-Banana Pound ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Această rețetă servește 18 și costă 32 de cenți pe porție. O porție conține 290 calorii, 4G de proteine, și 9g de grăsime. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați lapte, pesmet, ouă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Tort Dublu De Ciocolată, Tort Cu Ciocolată Dublă, și Tort dublu-ghimbir cu zahăr brun Mascarpone frisca.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Înveliți o tigaie cu tub de 10 inci cu spray de gătit; praf cu pesmet.
Lingurați ușor făina în cupe de măsurare uscate și nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, praful de copt, sarea și buzduganul într-un castron și amestecați bine cu un tel.
Combinați piureul de banane, laptele și lichiorul de banane într-un castron. Bateți untul într-un castron mare la viteza medie a unui mixer până când este ușor și pufos. Adăugați treptat zahărul granulat și extractul de vanilie și bateți amestecul până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare.
Adăugați amestecul de făină în amestecul de zahăr alternativ cu amestecul de banane, bătând la viteză mică, începând și terminând cu amestecul de făină.
Puneți aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți tortul la 350 timp de 1 oră sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 10 minute pe un suport de sârmă; scoateți din tigaie. Se răcește complet pe grătar. Cerneti zaharul pudra deasupra tortului.
Notă: pentru a îngheța tortul suplimentar de lire sterline, lăsați tortul să se răcească complet pe un suport de sârmă; apoi tăiați în felii individuale.
Așezați felii neglazurate într-o pungă de plastic cu fermoar.
Îndepărtați excesul de aer din pungă; apoi sigilați-l și puneți-l în congelator timp de până la patru luni. Pentru a dezgheța, lăsați-l să stea la temperatura camerei.
Stropiți glazura conform instrucțiunilor rețetei.
Notă: puteți utiliza o tigaie Bundt de 12 Căni în loc de tigaia cu tub de 10 inci. Doar reduceți temperatura cuptorului la 325.