Orange Cream Cake v necesită în jur 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 29G de grăsime, și un total de 684 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,25 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de lapte, topping instant de desert, ulei vegetal și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. Funcționează bine ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 29%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Burete Portocaliu Cu Cremă Bavareză Portocalie, Pig Pickin ' Cake (Tort de portocale mandarine cu glazură de frișcă de ananas), și Tort de ricotta cu umplutură de portocale de sânge, topping de Mascarpone cu frișcă și felii de portocale de sânge confiate pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).Ungeți și făinați două tigăi rotunde de tort de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, gelatina aromată și toppingul biciuit instant.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Biciuit Topping
Amestec De Tort
Gelatină
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
3
Adăugați uleiul, laptele și ouăle; se amestecă timp de 3 minute cu un mixer electric.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ouă
Lapte
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
4
Răspândiți uniform în tigăile pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
5
Coaceți timp de 20 până la 30 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Răciți prăjiturile complet înainte de a le scoate din tigăi. Folosind un cuțit lung zimțat, împărțiți fiecare strat pe jumătate orizontal.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit Zimțat
Scobitori
Cuptor
6
Pentru a face glazura și umplutura: într-un castron mediu, amestecați împreună smântâna, nuca de cocos, zahărul și sucul de portocale. Puneți deoparte 1 cană din acest amestec. Folosiți amestecul de smântână rămas pentru umplerea între straturile de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De Portocale
Smântână
Nucă De Cocos
Glazură
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Îndoiți toppingul bătut în amestecul de smântână rezervat și înghețați exteriorul tortului.