Tort cu cremă de nucă de cocos II

Tort cu cremă de nucă de cocos II
Tortul cu cremă de nucă de cocos ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 441 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 77 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cremă de brânză, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle, smântâna și smântâna de nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De CocosCremă De Nucă De Cocos
SmântânăSmântână
Amestec De TortAmestec De Tort
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă până se amestecă bine.
4
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele9 Borcane Sterilizate De Jumătate De Pint Pentru Conserve, Cu Capace și Inele
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
6
Faceți glazura în timp ce tortul se răcește. Într-un castron mediu, cremă împreună cofetarii zahăr, cremă de brânză și lapte. Se amestecă vanilia. Tort răcit cu îngheț, apoi se presară cu nucă de cocos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
GlazuraGlazura
Nucă De CocosNucă De Cocos
VanilieVanilie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista