Tort cu cremă de nucă de cocos II
Tortul cu cremă de nucă de cocos ii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 441 calorii, 5g de proteine, și 21g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 77 de cenți pe porție. Dacă aveți la îndemână ulei vegetal, cremă de brânză, zahăr de cofetărie și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Într-un castron mediu, combinați amestecul de tort, uleiul, ouăle, smântâna și smântâna de nucă de cocos.
Se amestecă până se amestecă bine.
Se întinde uniform în tigaia pregătită.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 25 până la 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată. Se lasă să se răcească.
Faceți glazura în timp ce tortul se răcește. Într-un castron mediu, cremă împreună cofetarii zahăr, cremă de brânză și lapte. Se amestecă vanilia. Tort răcit cu îngheț, apoi se presară cu nucă de cocos.