Tort cu cremă de nucă de cocos s-ar putea să fiu o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de deserturi. O porție conține 432 calorii, 6g de proteine, și 26g de grăsime. Această rețetă servește 15 și costă 76 de cenți pe porție. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 604 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 ore și 50 de minute. Un amestec de extract de nucă de cocos, lapte condensat, cremă de nucă de cocos și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 36%, ceea ce nu este atât de remarcabil. Încercați Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C). Ungeți și făinați o tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
Creveți Sotați, Decojiți
2
Într-un castron mare, amestecați împreună amestecul de tort, ouăle, uleiul, apa și aroma de nucă de cocos. Bateți timp de 2 minute și turnați în tigaie de 9x13 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Stropi în Formă De Inimă
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Pachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Frișcă Sau înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Prăjite Suplimentare, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Creveți Sotați, Decojiți
3
Coaceți timp de 30 de minute sau până când o scobitoare introdusă în tort iese curată.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
4
Într-un castron mediu, combinați crema de nucă de cocos cu laptele condensat îndulcit și amestecați până la neted. Când tortul iese din cuptor, introduceți găuri în el în rânduri uniforme folosind o furculiță mare sau bețișoare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (425 G) De Pere Feliate, Scurse
Cremă De Nucă De Cocos
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cu Jeleu De Portocale, Tăiate în Felii Pentru Nas
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
Modele în Arhiva „Meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Country Woman
5
Se toarnă amestecul de lapte, permițându-i să se înmoaie în tort. La frigider câteva ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Banane, Tăiate în Felii De 1,2 Cm Grosime
6
Într-un castron mare, amestecați crema până se formează vârfuri moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Până La 2 Linguri De Suc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați zahăr și continuați să biciuiți până la rigidizare.