Tortul cu cremă de nucă de cocos necesită aproximativ 2 ore și 5 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă vegetariană servește 8 și costă $1.97 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 13g de proteine, 77g de grăsime, și un total de 1426 calorii. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de nucă de cocos, zahăr de cofetărie, extract de vanillan și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 31%, acest fel de mâncare este destul de rău. Rețete similare sunt Onoare: tort de nucă de cocos cu umplutură de cremă de nucă de cocos și cremă de unt de brânză cremă, Tort cu cremă de nucă de cocos cu glazură de cremă de nucă de cocos, și Tort de nucă de cocos cu glazură de brânză cremă de nucă de cocos.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F. Unt și făină două tigăi de tort cu diametrul de 9 inci, cu laturi înalte de 2 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Se toarnă făina, praful de copt, bicarbonatul de sodiu și 1/2 linguriță sare într-un castron mediu. Folosiți un tel pentru a amesteca împreună. Acest lucru va scăpa de orice bulgări și va pseudo-cerne ingredientele. Într-un castron mare separat, bateți zahărul, untul și smântâna îndulcită de nucă de cocos până devin pufoase și seamănă cu frisca, aproximativ 2 minute. Bateți gălbenușurile de ou și extractul de vanilie. Răsturnați părțile laterale ale bolului și amestecați pentru a încorpora toate ingredientele. Cu mixerul la viteză mică, bateți 1/2 ingredientele uscate, urmate de zară și ingredientele uscate rămase, răzuind părțile laterale între fiecare adăugare, doar până la amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Nucă De Cocos
Extract De Vanilie
Bicarbonat De Sodiu
Frișcă
Lapte Bătut
Gălbenuș De Ou
Unt
Făină Pentru Toate Scopurile
Zahăr
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bateti
Bol
4
Folosind bătăi curate și uscate, bateți albușurile cu un vârf de sare într-un alt castron mare curat până când albușurile sunt rigide, dar nu uscate. Nota bucătarului: vrei să obții cel mai mult volum din albușurile tale, de aceea este esențial ca bătătoarele și bolul să fie curate. Doar pentru a fi în siguranță, îmi place să șterg vasul cu o picătură de oțet, cidrul alb sau de mere este cel mai bun. Oțetul taie orice grăsime din vas lăsând în urmă doar un bol spumant. Și nu vă faceți griji, nu veți putea gusta oțetul-promit!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cidru De Mere
Albușuri De Ou
Oțet
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
În loturi, împăturiți albușurile bătute în aluat, având grijă să nu dezumflați albușurile. Împărțiți aluatul de tort uniform între tigăile de tort pregătite.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De Ou
6
Întindeți aluatul cu o spatulă offset pentru a nivela aluatul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
Spatula Offset
Tigaie
7
Coaceți prăjiturile până când un tester introdus în centru iese curat, 40 până la 45 de minute. Răciți prăjiturile în tigăi pe un suport de sârmă, aproximativ 10 minute. Rulați ușor un cuțit mic ascuțit în jurul laturilor tigaiei pentru a slăbi prăjiturile. Nota bucătarului: pe măsură ce prăjiturile se răcesc, se vor micșora ușor, îndepărtându-se de părțile laterale ale tigaiei. Trecând cuțitul în jurul părților laterale ale tigaiei, ajutați în acest proces, îndepărtând orice rezistență. Întoarceți prăjiturile pe rafturi și răciți complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Suport De Sârmă
Cuptor
Cuțit
Tigaie
8
Cu o perie de patiserie, periați ușor orice firimituri din straturile de tort răcite. Dacă tortul s-a copt cu o ușoară cupolă în centru, îl puteți tăia pentru a-l uniformiza sau pur și simplu nu uitați să așezați acel strat de tort cu cupola în jos pe placa de tort.
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
9
Așezați 1 strat de tort, cu fața plată în sus, pe o farfurie de tort.
10
Răspândiți 1 cană de brânză cremă de nucă de cocos înghețată peste stratul de tort, lăsând o margine de tort de 1/2 inch în jurul marginii. Acest lucru va oferi umpluturii un loc unde să meargă sau să se răspândească atunci când al doilea strat de tort este așezat deasupra-nu doriți să se umfle în lateral!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză înghețată
Nucă De Cocos
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
11
Presărați 1 cană amestec de nucă de cocos mărunțită îndulcit peste glazură. Se acoperă cu al doilea strat de tort, cu partea plată în sus.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos Mărunțită îndulcită
Glazura
12
Întindeți glazura rămasă peste partea superioară și laterală a tortului. Pentru un aspect retro, îmi plac swiopy swirls. Cel mai bun mod de a-l realiza este să întindeți glazura folosind spatele unei linguri. Este atât de ușor!
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
13
Presărați amestecul de nucă de cocos rămas peste tort, apăsând ușor în părțile laterale pentru a adera. Nucă de cocos
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos
14
Tortul de strat poate fi pregătit cu până la 1 zi înainte. Se da la frigider cel putin 1 ora.
15
Bateți crema de brânză într-un castron mediu până devine pufoasă, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De Brânză
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
16
Adăugați untul și bateți până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
17
Adăugați zahărul, crema îndulcită de nucă de cocos, extractul de vanilie și vârful de sare de mare și bateți până se omogenizează bine, răzuind părțile laterale după cum este necesar, încă aproximativ 3 minute. Nota bucătarului: pentru o întorsătură tropicală, adaug doar un strop de suc proaspăt de lămâie și un strop de coajă de tei rasă fin la amestec!