Tort Cu Cremă De Căpșuni

Tort Cu Cremă De Căpșuni
Tortul cu cremă de căpșuni este un desert care servește 8. O porție conține 709 calorii, 11g de proteine, și 44G de grăsime. Pentru $2.17 pe portie, această rețetă acoperă 15% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți ouă, sare, sare și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. 358 de persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Vă este adus prin simple rețete. Este perfect pentru Ziua Mamei. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și tort cu cremă de căpșuni / tort Gateau cu cremă de căpșuni fără ouă, Tort Scratch Strawberry Layer Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni, și Tort De Căpșuni Cu Glazură De Brânză Cremă De Căpșuni.

Instrucțiuni

1
Faceți tortul
2
Pregătiți cuptorul și tava pentru tort: reglați suportul cuptorului în poziția inferioară-mijloc. Preîncălziți cuptorul la 325 F. grăsime și făină rotundă 9 cu tigaie de tort de 2 inci sau tigaie cu arc de 9 inci și tapetați cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Frișcă și Migdale Feliate PrăjiteFrișcă și Migdale Feliate Prăjite
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
3
Faceți aluatul de tort: într-un castron mare, cu mâna, bateți făina, praful de copt, sarea și toate, cu excepția a 3 linguri de zahăr în bolul de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)Bomboane De Porumb, Covrigei Suplimentari și Fursecuri Ovale Tip Sandwich Cu Ciocolată, Umplute Cu Cremă (întregi și Zdrobite)
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec Natural Pentru PrăjituriAmestec Natural Pentru Prăjituri
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
4
Bateți 2 ouă întregi și 3 gălbenușuri (rezervând albușuri), unt, apă și vanilie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional2 Căni De Nuci Pecan Tocate, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Prăjituri Cu Ghimbir, împărțitePrăjituri Cu Ghimbir, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
5
Bateți până se omogenizează.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
6
Bateți albușurile: într-un castron separat, folosiți un mixer electronic pentru a bate restul de 3 albușuri la viteză medie-mică până se spumează, 1 până la 2 minute. Cu mașina în funcțiune, adăugați treptat restul de 3 linguri de zahăr, creșteți viteza la mediu-mare și bateți până se formează vârfuri moi, 60 până la 90 de secunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Îndoiți albușurile bătute în aluat: amestecați o treime din albușuri în aluat pentru a ușura.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
8
Adăugați albușurile rămase și pliați ușor în aluat până când nu rămân dungi albe.
1
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită și se coace la 325 F până când scobitoarea sau frigăruia de lemn introdusă în centrul tortului iese curată, 30 până la 40 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
Bomboane Air Head, Tăiate în Fâșii SubțiriBomboane Air Head, Tăiate în Fâșii Subțiri
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
2
Se răcește în tigaie 10 minute, apoi se răstoarnă tortul pe grătar uns; desprindeți și aruncați pergamentul. Inversați din nou tortul; se răcește complet, aproximativ 2 ore. Ajută la înghețarea tortului după ce s-a răcit pentru a ușura tăierea orizontală în etapele ulterioare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&mBitul De Copt Portocaliu M&m
Creveți Sotați, DecojițiCreveți Sotați, Decojiți
3
Umplutură de căpșuni
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
4
Macerați fructele de pădure în zahăr, apoi zdrobiți: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
5
Tăiați în jumătate 24 de fructe de pădure cu aspect cel mai bun și rezervați. Feliați sau sfertul de fructe de pădure rămase; aruncați cu 4 până la 6 linguri de zahăr (în funcție de dulceața fructelor de pădure) într-un castron mediu și lăsați să stea 1 oră, amestecând ocazional. Zahărul va macera căpșunile, făcându-le moi și generând lichid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Strecurați sucurile din fructe de pădure și rezervați (ar trebui să aveți aproximativ 1/2 cană).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
7
Puneți căpșunile într-un castron și folosiți un tocător de cartofi pentru a le zdrobi; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fulgi De Legume Mixte Sau După GustFulgi De Legume Mixte Sau După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Masher De CartofiMasher De Cartofi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
8
Faceți sirop cu sucuri de căpșuni strecurate: într-o cratiță mică la foc mediu-mare, fierbeți sucurile rezervate până când sunt siropoase și reduse la aproximativ 3 linguri, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
9
Se toarnă sirop redus peste fructele de pădure macerate, se adaugă un vârf de sare și se aruncă pentru a se combina. Se lasă deoparte până se răcește tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
10
Frisca
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
11
Faceți frișca și crema de brânză: când prăjitura s-a răcit, puneți cremă de brânză, zahăr, extract de vanilie și sare într-un castron al mixerului în picioare prevăzut cu accesoriu pentru tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)(recomandat: Biscuiți Pillsbury Grands!)
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate1 Pachet (115 G) De Rulouri Semilună Refrigerate
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără CrustăPâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
12
Bateți la viteză medie-mare până când este ușor și pufos, 1 până la 2 minute, răzuind vasul cu spatulă de cauciuc, după cum este necesar.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate1 Legătură Mare De Violete Sălbatice (inclusiv Tulpinile), Spălate
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
13
Reduceți viteza la scăzut și adăugați smântână grea într-un flux lent și constant; când este aproape complet combinat, creșteți viteza la mediu-mare și bateți până când amestecul menține vârfuri rigide, cu 2 până la 2 1/2 minute mai mult, răzuind vasul după cum este necesar (ar trebui să aveți aproximativ 4 1/2 căni).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)Căni De Ciocolată Dulce-amăruie (60% Cacao) (recomandat: Ghiradelli)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
14
Asamblați tortul
15
Folosind cuțit mare zimțată, felie tort în trei straturi chiar.
Echipamente pe care le vei folosi
3 M&M-uri Verzi3 M&M-uri Verzi
16
Așezați stratul inferior pe carton rotund sau placă de tort și aranjați inelul de 12-20 jumătăți de căpșuni, tăiați părțile în jos și capetele tulpinii orientate spre exterior, în jurul perimetrului stratului de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
17
Se toarnă o jumătate din amestecul de fructe de pădure pur (aproximativ 3/4 cană) în centru, apoi se întinde pentru a acoperi orice tort expus. Întindeți ușor aproximativ o treime din frisca (aproximativ 1 1/2 căni) peste stratul de fructe de pădure, lăsând marginea de 1/2 inch de la margine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
18
Așezați stratul de tort din mijloc deasupra și apăsați ușor în jos (stratul de frișcă trebuie să devină la același nivel cu marginea tortului). Repetați cu 12-20 de jumătăți suplimentare de căpșuni, amestecul de fructe de pădure rămas și jumătate din frisca rămasă; apăsați ușor ultimul strat de tort deasupra.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
19
Întindeți frisca rămasă deasupra; decorați cu căpșunile tăiate rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)
1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr1/2 Lingură De Dulceață De Căpșuni Cu Conținut Scăzut De Zahăr
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
20
Serviți imediat sau păstrați la rece. Dacă Frisca Se încălzește la temperatura camerei, va fi mai greu să se mențină stabilă în timpul tăierii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)Roll-up Cu Fructe (recomandat: Fructe La Picior)

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru tort. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera Cream Sherry
NV Solera Cream Sherry
Sherry cremă Solera are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat corpolent, cu un finisaj lung și aromat.
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții8
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista