Tort cu condimente de piersici cu sos de Caramel
Tortul cu condimente de piersici cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, piersici cu coajă liberă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu condimente de mere cu sos de Caramel, Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat, și Peach Spice Bundt Tort pentru # BundtAMonth pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 37
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul. Se amestecă zahărul la foc mic. Aranjați jumătățile de piersici în tigaie, tăiate cu fața în sus. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 10 minute, sau până când piersicile sunt fragede și sosul este siropos.
Transferați piersicile în tigaia pregătită pentru tort, tăiate cu fața în sus. Puneți sosul de zahăr brun peste fructe și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Într-un castron mediu, cernem împreună făina de tort, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara și sarea. Într-un alt castron, folosind un mixer portabil, bateți untul cu zahărul brun până devine pufos. Bateți în coaja de vanilie și tei.
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți jumătate din ingredientele uscate. Îndoiți jumătatea și jumătate și apoi pliați ingredientele uscate rămase. Puneți aluatul peste piersicile din tigaia pentru tort și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când un tester introdus în centrul tortului iese curat.
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi rulați un cuțit în jurul lateral și inversați tortul pe o farfurie.
Tăiați în pene și serviți cu sosul cremos de Caramel.