Tort cu condimente de piersici cu sos de Caramel

Tort cu condimente de piersici cu sos de Caramel
Tortul cu condimente de piersici cu sos de Caramel ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 17g de grăsime, și un total de 499 calorii. Pentru $1.1 pe portie, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de praf de copt, piersici cu coajă liberă, jumătate și jumătate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu condimente de mere cu sos de Caramel, Tort Bundt cu condimente de dovleac cu sos de Caramel sărat, și Peach Spice Bundt Tort pentru # BundtAMonth pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
PREGĂTIȚI TORTUL
2
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
3
Ungeți o tigaie rotundă de 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
4
Într-o tigaie mare rezistentă la cuptor, topiți untul. Se amestecă zahărul la foc mic. Aranjați jumătățile de piersici în tigaie, tăiate cu fața în sus. Se acoperă cu folie și se coace aproximativ 10 minute, sau până când piersicile sunt fragede și sosul este siropos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, OpționalFâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional
5
Transferați piersicile în tigaia pregătită pentru tort, tăiate cu fața în sus. Puneți sosul de zahăr brun peste fructe și lăsați să se răcească. Reduceți temperatura cuptorului la 35
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit1 Lingura Unt Nesarat, Topit, Plus 2 Linguri Netopit
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
6
Într-un castron mediu, cernem împreună făina de tort, praful de copt, ghimbirul, scorțișoara și sarea. Într-un alt castron, folosind un mixer portabil, bateți untul cu zahărul brun până devine pufos. Bateți în coaja de vanilie și tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Făină De TortFăină De Tort
2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal2 Linguri Ulei De Arahide Prajit Sau Ulei Vegetal
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Bomboane De Napolitană NeccoBomboane De Napolitană Necco
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Migdale întregi, Cu Coajă și PrăjiteMigdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
7
Adăugați ouăle, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Îndoiți jumătate din ingredientele uscate. Îndoiți jumătatea și jumătate și apoi pliați ingredientele uscate rămase. Puneți aluatul peste piersicile din tigaia pentru tort și coaceți timp de aproximativ 1 oră sau până când un tester introdus în centrul tortului iese curat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)Brânză Ricotta Extra-fină Cu Lapte Integral (pentru A Rafina, Procesați într-un Robot De Bucătărie Timp De 1 Minut)
8
Lăsați să se răcească la temperatura camerei, apoi rulați un cuțit în jurul lateral și inversați tortul pe o farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
9
Tăiați în pene și serviți cu sosul cremos de Caramel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piersici FeliatePiersici Feliate
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista