Ginger Spice Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă vegetariană servește 9 și costă 68 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 6g de grăsime, și un total de 226 calorii. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Un amestec de sirop de arțar, coajă de portocală, suc de portocale și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de rău de 21%. Încercați Tort De Ghimbir-Condimente, Tort de condimente cu glazură de ghimbir, și Tort triplu cu ghimbir și condimente pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 37
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Cu un mixer electric, bateți zahărul și untul pe mediu până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Zahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De Mână
3
Adăugați sirop, suc, ou și coajă; bate bine și dă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc
Sirop
Ouă
4
Combinați făina, ghimbirul, praful de copt, bicarbonatul de sodiu, scorțișoara și sarea într-un castron; adăugați amestecul uscat în amestecul de sirop, amestecând până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bicarbonat De Sodiu
Scorțișoară
Ghimbir
Făină Pentru Toate Scopurile
Sirop
Sare
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Se toarnă aluatul într-o tigaie pătrată de 8 inci acoperită cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De Copt
6
Coaceți la 375 timp de 30 de minute sau până când o scobitoare de lemn iese curată din centru. Tort rece în tigaie pe un suport de sârmă.