Tort Cu Cireșe De Ciocolată Cu Susul În Jos
Tortul cu cireșe de ciocolată cu susul în jos este un fără lactate rețetă cu 15 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 265 calorii. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest desert. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de apă, umplutură de plăcintă cu cireșe, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu cireșe de ciocolată cu susul în jos, Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos, și Tort Cu Cireșe Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Întindeți umplutura de plăcintă uniform în fundul unei tigaie unsă de 9x13 inch.
Într-un castron mare amestecați făina, zahărul, cacao, bicarbonatul de sodiu și sarea.
Într-un alt castron combinați apă, ulei, oțet și vanilie.
Adăugați aceste ingrediente lichide în amestecul de făină dintr-o dată. Se amestecă până se umezește.
Se toarnă aluatul uniform peste umplutura de plăcintă cu cireșe.
Coaceți într-un cuptor preîncălzit la 350 de grade F ( 175 grade C) timp de 30 până la 35 de minute.
Lăsați tortul să se răcească timp de 10 minute în tigaie, apoi inversați tortul pe un vas de servire și continuați să se răcească.