Tort Cu Ciocolată Ladyfinger
Ciocolata Ladyfinger tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 7g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 359 calorii. Pentru $1.23 pe portie, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 9. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Dacă aveți la îndemână zahăr, sare, margarină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort De Înghețată Ladyfinger, Prăjitură Cu Brânză Ladyfinger, și Sandvișuri Cu Cremă Ladyfinger pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați primele 4 ingrediente într-o cratiță mare. Adăugați treptat lapte degresat, amestecând cu un tel de sârmă până se omogenizează.
Adăugați ciocolata tocată; aduceți la fierbere la foc mediu și gătiți timp de 1 minut, amestecând continuu.
Adăugați margarina și gătiți timp de 1 minut, amestecând constant.
Puneți tigaia într-un castron mare umplut cu gheață timp de 10 minute sau până când amestecul de ciocolată se răcește la temperatura camerei, amestecând ocazional.
Scoateți tigaia din gheață. Puneți 1/2 cană de amestec de ciocolată într-un castron mic și pliați ușor în topping biciuit. Acoperiți și răciți amestecul de topping bătut cu ciocolată. Puneți deoparte amestecul de ciocolată rămas.
Căptușiți o tigaie de pâine de 9 x 5 inci cu folie de plastic rezistentă, permițând învelișului să se extindă peste marginea tigaiei. Împărțiți degetele în jumătate pe lungime. Aranjați 9 jumătăți de ladyfinger pe lungime în 3 rânduri, cu partea rotunjită în jos, într-un singur strat în partea de jos a tigaiei.
Periați 1 lingură Grand Marnier peste ladyfingers în tigaie.
Întindeți aproximativ 1/2 cană de amestec de ciocolată peste stratul ladyfinger. Repetați procedura de încă 3 ori cu amestecul de ladyfingers, Grand Marnier și ciocolată rămas, terminând cu ladyfingers (va rămâne 1 jumătate de ladyfinger). Capac; se răcește cel puțin 8 ore.
Descoperiți și inversați tigaia pe un platou de servire; scoateți folia de plastic.
Se presară cu zahăr pudră.
Serviți tortul cu amestec de topping bătut cu ciocolată.
Garnisiți fiecare porție cu o felie de portocală, dacă doriți.