Tort Cu Chifle Cu Miere
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu miere. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 452 calorii. Pentru 63 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți la îndemână smântână, ouă, nuci pecan și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 5 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Tort din făină de porumb cu miere fără Gluten cu compot de căpșuni + frișcă cu miere, Tort Bundt cu miere cu caramel pecan cu miere, și Tort Dom cu ciocolată-miere cu glazură de ciocolată-miere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177° (325F pentru tigaie întunecată sau antiaderentă). Ungeți și făinați ușor tigaia de 13x9 inci sau pulverizați cu spray de copt cu făină.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, uleiul, ouăle și smântâna cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Întindeți jumătate din aluat în tigaie.
În castron mic, se amestecă împreună zahăr brun, nuci pecan și scorțișoară; se presara peste aluat în tigaie. Întindeți cu grijă aluatul rămas uniform peste amestecul de nuci pecan.
Coaceți 44 până la 48 de minute sau până se rumenesc. Într-un alt castron mic, amestecați zahărul pudră, laptele și vanilia până când sunt suficient de subțiri pentru a se răspândi. Prick suprafață de tort cald de mai multe ori cu furculita.
Întindeți amestecul de zahăr pudră peste tort. Se răcește complet, aproximativ 1 oră. Magazin acoperit.