Tort cu ceapa
Prajitura cu ceapa necesita aproximativ 50 de minute de la inceput pana la sfarsit. Această rețetă servește 16 și costă 44 de cenți per porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3 g de proteine , 9 g de grăsimi și un total de 124 de calorii . Mergeți la magazin și luați făină, unt, sare și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Vă este adus de Taste of Home. Cu un scor de 10% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Încercați Amish Onion Cake , Amish Onion Cake și Zwiebelkuchen (Onion Cake) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare, gătiți baconul până devine crocant; scurgeți slănină și aruncați picuraturile din tigaie. În aceeași tigaie, gătiți ceapa în unt până se înmoaie. Misto.
Într-un castron mare, combinați smântâna, făina și sarea; adauga ouale. Se amestecă slănina și ceapa; pus deoparte.
Separați aluatul pentru rulada de semilună în patru dreptunghiuri. Puneți aluatul pe fund și 1 inch în sus pe părțile laterale ale unui 9 inch uns. tavă pătrată de copt, întinzându-se la nevoie. Ciupiți marginile împreună pentru a sigila.
Se toarnă amestecul de ceapă peste aluat.
Coaceți la 375° timp de 30 de minute sau până când toppingul este întărit și crusta este aurie. Se răcește ușor înainte de a le tăia în pătrate mici.