Tort Cu Ceai De Stafide
Raisin Tea Cake ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă face 8 porții cu 285 calorii, 4G de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 37 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână ou, unt, făină și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Această rețetă de la Serious Eats are 84 de fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ceai Cu Gheață Thailandez, Long Island Iced Tea, și Tort Cu Stafide pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați stafidele, plicul de ceai și sucul de portocale într-un castron mediu.
Adăugați 1 cană de apă clocotită. Acoperiți cu folie de plastic și lăsați să stea 30 de minute.
Scoateți și aruncați punga de ceai.
Reglați suportul cuptorului în poziția de mijloc și preîncălziți - l la 375 buc.F. Ungeți la tigaie de pâine de 9 pe 5 inci cu unt.
Într-un castron mare, amestecați făina, praful de copt și sarea. Într-un castron separat cremă împreună unt și zahăr brun cu o lingură de lemn până la lumină și pufos.
Adăugați oul și continuați să amestecați până când ingredientele sunt încorporate uniform.
Se amestecă amestecul de unt în amestecul de făină până când nu mai există bulgări, apoi se adaugă ceai și stafide și se amestecă până se încorporează.
Se toarnă în tigaie și se presară cu zahăr demerara, apoi se coace până când o scobitoare introdusă în centru iese curată, aproximativ 1 oră.
Se transferă într-un raft și se lasă să se răcească ușor.