Tort cu cartofi dulci

Tort cu cartofi dulci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, prajitura cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 65 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 553 de calorii . 342 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tort cu lira moale cu mere , Prajitura cu afine și Prajitura cu lapte de unt .

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă cu tuburi de 10 inchi. Cerne împreună făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi1/2 Cană De Topping De înghețată Cu Fudge Fierbinte Fără Grăsimi
Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)Pâine Franțuzească Sau Cu Aluat Veche De O Zi Cuburi (bucăți De 1 Inch)
1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale1 Ceapă Galbenă Medie, Tăiată Grosier în Bucăți Egale
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
3 Cepe Mari, Ras3 Cepe Mari, Ras
Echipamente pe care le vei folosi
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
2
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Conserve (15 Oz) De Porumb Cu Sâmburi întregi3 Conserve (15 Oz) De Porumb Cu Sâmburi întregi
Pește Gumos și Viermi, OpționalPește Gumos și Viermi, Opțional
1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate1 1/2 Cani De Zmeura Proaspata Sau De Capsuni Feliate
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping1/2 Cană Cheddar Mărunțit, Plus Suplimentar Pentru Topping
3
Adăugați piure de cartofi dulci și vanilie. Bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati2 Cartofi Dulci Mici, Curatati Si Tocati
Flori Uscate De Lavandă, MăcinateFlori Uscate De Lavandă, Măcinate
4
Adăugați ouăle, pe rând (aluatul va părea închegat).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 FrunzeSfaturi Pentru Patiserie - # 5 Rotund și # 352 Frunze
5
Adăugați amestecul de făină în amestecul de cartofi. Bateți la mic până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine CurățațiCartofi Rumeni, Fiecare Aproximativ 3/4 De Lire Fiecare, Bine Curățați
Stropi Pentru ToppingStropi Pentru Topping
6
Turnați aluatul într-o tavă cu tuburi de 10 inchi.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
7
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în tort iese curată. Răciți tortul timp de 20 de minute în tavă, apoi răsturnați-l pe farfuria de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini GrelePungi De Plastic Resigilabile Pentru Sarcini Grele
1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier1 Lingură Frunze De Pătrunjel Italian Proaspăt Tocate Grosier
1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți1 Pachet (16 Uncii) Covrigei Grosi, Rupti în Bucăți
8
Pentru a face glazura: într-un castron mic, combinați zahărul de cofetă cu 3 până la 5 lingurițe de suc de portocale pentru a obține o consistență de stropire. Se pune peste prajitura calda si se presara cu coaja de portocala daca se doreste.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțiteCiocolată Cu Lapte Bucăți De Caramel Englezesc, împărțite
Apa SuplimentaraApa Suplimentara
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Moi Zdrobite De MentăBomboane Moi Zdrobite De Mentă
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista