Tort cu cartofi dulci
Dacă doriți să adăugați mai multe rețete lacto ovo vegetariene în cutia de rețete, prajitura cu cartofi dulci ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 65 de cenți per porție , obțineți un desert care servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7 g de proteine , 21 g de grăsimi și un total de 553 de calorii . 342 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de praf de copt, sare, suc de portocale și o mână de alte ingrediente este tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Vă este adus de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Luând în considerare toate lucrurile, am decis că această rețetă merită un scor de 0% . Acest scor este foarte rău (dar încă se poate repara). Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă, le-au apreciat și Tort cu lira moale cu mere , Prajitura cu afine și Prajitura cu lapte de unt .
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade F (175 de grade C). Ungeți și făinați o tavă cu tuburi de 10 inchi. Cerne împreună făina, praful de copt, scorțișoara, bicarbonatul de sodiu, nucșoara și sarea. Pune deoparte.
Într-un castron mare, cremă untul și zahărul până devine ușor și pufos.
Adăugați piure de cartofi dulci și vanilie. Bateți până se omogenizează bine.
Adăugați ouăle, pe rând (aluatul va părea închegat).
Adăugați amestecul de făină în amestecul de cartofi. Bateți la mic până se combină.
Turnați aluatul într-o tavă cu tuburi de 10 inchi.
Coaceți la 350 de grade F (175 de grade C) timp de aproximativ 1 oră și 20 de minute sau până când o scobitoare de lemn introdusă în tort iese curată. Răciți tortul timp de 20 de minute în tavă, apoi răsturnați-l pe farfuria de servire.
Pentru a face glazura: într-un castron mic, combinați zahărul de cofetă cu 3 până la 5 lingurițe de suc de portocale pentru a obține o consistență de stropire. Se pune peste prajitura calda si se presara cu coaja de portocala daca se doreste.