Tort Cu Capul În Jos Cu Pere-Migdale

Tort Cu Capul În Jos Cu Pere-Migdale
Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu capul în jos cu pere-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop de porumb de culoare deschisă, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort cu pere-migdale cu susul în jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
2
Combinați migdalele și zahărul pudră într-un robot de bucătărie; pulsează de 8 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
5 Bomboane Lui Peachie-O5 Bomboane Lui Peachie-O
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, OpționalRoșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Încălziți siropul de porumb și 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu până când untul se topește. Se amestecă zahărul brun și se gătește 1 minut sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pachet Milk DudsPachet Milk Duds
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr ColoratStropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
4
Se ia de pe foc. Aranjați felii de pere spokelike în tigaie, de lucru de la Centrul de tigaie la margine; se presara cu cireșe. Gatiti la foc mediu 15 minute sau pana cand siropos, scuturand usor tigaia ocazional (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Jumătăți De Nuci PecanJumătăți De Nuci Pecan
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
5
În timp ce perele gătesc, puneți zahărul granulat și 1/3 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 4 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prăjite și FisticPrăjite și Fistic
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bomboanele Lui Peachie-oBomboanele Lui Peachie-o
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De AerBomboane Cap De Aer
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
7
Combinați amestecul de migdale, făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/3 Cană Melasă1 1/3 Cană Melasă
Crostini Cu Usturoi, OptionalCrostini Cu Usturoi, Optional
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant1 Pachet (3,3 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Albă Instant
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de ouă, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Se amestecă extractele. Puneți ușor aluatul peste pere, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)2 Coji De Patiserie Necoapte (9 Inchi)
Prune Sau Alte Fructe FiertePrune Sau Alte Fructe Fierte
Jumătăți De Pere în SiropJumătăți De Pere în Sirop
Ulei De Prajit, De Preferat CanolaUlei De Prajit, De Preferat Canola
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
Gumă De Fructe Cu Dungi PortocaliiGumă De Fructe Cu Dungi Portocalii
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
10
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; răsturnați cu grijă tortul pe farfurie.
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista