Nevoie de o desert vegetarian? Tortul cu capul în jos cu pere-migdale ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 290 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Un amestec de sirop de porumb de culoare deschisă, zahăr granulat, extract de vanillan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 16%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Tort cu pere-migdale cu susul în jos, Tort Cu Pere Cu Susul În Jos, și Tort Cu Pere Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
2
Combinați migdalele și zahărul pudră într-un robot de bucătărie; pulsează de 8 ori sau până se toacă mărunt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană De Dulceață De Zmeură, împărțită
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Plus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
3
Încălziți siropul de porumb și 1 lingură de unt într-o tigaie din fontă de 10 inci la foc mediu până când untul se topește. Se amestecă zahărul brun și se gătește 1 minut sau până la bule.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciocolată Semidulce Sau Ciocolată Neîndulcită, Tocată
Stropi Colorate Asortate Sau Zahăr Colorat
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
4
Se ia de pe foc. Aranjați felii de pere spokelike în tigaie, de lucru de la Centrul de tigaie la margine; se presara cu cireșe. Gatiti la foc mediu 15 minute sau pana cand siropos, scuturand usor tigaia ocazional (nu amestecati).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coacerea Buclelor De Ciocolată
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
5
În timp ce perele gătesc, puneți zahărul granulat și 1/3 cană de unt într-un castron mare; bateți cu un mixer la viteză medie 4 minute sau până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Bomboane Hershey's Kisses
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Jumătăți De Pere în Sirop
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
6
Adăugați ouă, câte 1, bătând bine după fiecare adăugare. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane Cap De Aer
1 Rulou Galben Cu Fructe
7
Combinați amestecul de migdale, făina, praful de copt și sarea, amestecând bine cu un tel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Plus 2 Lingurițe De Unt Rece, împărțite
2 Pachete (56 G Fiecare) De Migdale Măcinate
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo Tăiați
8
Adăugați amestecul de făină și Zara alternativ la amestecul de ouă, începând și terminând cu amestecul de făină; se amestecă cu o spatulă de cauciuc până se omogenizează. Se amestecă extractele. Puneți ușor aluatul peste pere, răspândindu-se uniform.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Jumătăți De Pere în Sirop
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
9
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până se rumenesc. Rulați un cuțit ascuțit în jurul marginii tigaiei pentru a slăbi tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
1 Rulou Galben Cu Fructe
Roșii Feliate, Opțional
10
Așezați o farfurie cu capul în jos deasupra tigaiei; răsturnați cu grijă tortul pe farfurie.