Tort Cu Caise Cu Susul În Jos
Caise cu susul în jos tort ar putea fi doar desert pe care îl căutați. Pentru 51 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 232 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 8. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Dacă aveți la îndemână coajă de lămâie, ou, unt și alte câteva ingrediente, o puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 25%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, Tort Cu Caise Cu Susul În Jos, și Tort de caise cu susul în jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Acoperiți fundul unei tigaie rotunde de 9 inci cu 1 lingură de unt topit; presărați zahăr brun peste unt.
Scurgeți caisele, rezervând 2/3 cană de lichid; uscați caisele cu prosoape de hârtie. Aranjați caisele, tăiați părțile în sus, în tigaie.
Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina și următoarele 3 ingrediente; se amestecă bine. Bateți untul și restul de 4 ingrediente cu un mixer la viteză medie până se omogenizează bine.
Adăugați amestecul de făină și lichidul rezervat alternativ la amestecul de unt, începând și terminând cu amestecul de făină.
Se toarnă aluatul peste caise în tigaie.
Coaceți la 350 timp de 35 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie 5 minute pe un suport de sârmă. Slăbiți tortul de pe părțile laterale ale tigaiei folosind un cuțit sau o spatulă îngustă; inversați tortul pe o farfurie.