Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 273 calorii. Un amestec de ouă, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit (nu folosiți tigaia întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul, coaja de lămâie și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Se toarnă în tigaie; pus deoparte.
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul sau lingura 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Stropiți budinca peste aluat până la 1/2 inch de marginile tigaiei.
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când se rumenesc adânc și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește 20 de minute. Partea de sus a tort va avea suprafață neregulată.
Puneți tortul de budincă caldă, cu partea de sus în jos, în boluri; deasupra cu frisca. A se păstra acoperit la frigider.