Tort Cu Budincă De Lămâie

Tort Cu Budincă De Lămâie
Tortul cu budincă de lămâie ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru 56 cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 15. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 273 calorii. Un amestec de ouă, ulei vegetal, apă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 17%. Acest scor nu este atât de minunat. Încercați Tort Cu Budincă De Lămâie, Tort Cu Budincă De Lămâie, și Tort Cu Budincă De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.pulverizați tigaia de 13x9 inci cu spray de gătit (nu folosiți tigaia întunecată sau antiaderentă). Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, apa, uleiul, coaja de lămâie și ouăle cu mixerul electric la viteză mică 30 de secunde. Bate pe viteza medie de 2 minute, răzuire castron ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
Amestec De TortAmestec De Tort
ApăApă
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Se toarnă în tigaie; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
3
Într-un castron mediu, bateți amestecul de budincă și laptele cu biciul sau lingura 1 până la 2 minute sau până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De BudincăAmestec De Budincă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
4
Stropiți budinca peste aluat până la 1/2 inch de marginile tigaiei.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Coaceți 55 până la 60 de minute sau până când se rumenesc adânc și marginile se îndepărtează de părțile laterale ale tigaiei. Se răcește 20 de minute. Partea de sus a tort va avea suprafață neregulată.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
6
Puneți tortul de budincă caldă, cu partea de sus în jos, în boluri; deasupra cu frisca. A se păstra acoperit la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții15
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista