Tortul cu banane Fudge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 358 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, banana, amestecul de prăjituri cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de banane cu glazură de Fudge, Tort De Banane Cu Migdale, și Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Banane (Ușor).
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, omițând 1/4 cană de apă. Bateți la viteză mică până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Adăugați banana; bate la mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)
3
Se toarnă într-un 13x9-in uns. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
4
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
5
Într-o cratiță mare, adăugați unt și apă. Gatiti la foc mediu pana se topeste untul; se amestecă până se combină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
Vârfuri De Patiserie - Vârfuri Rotunde #4
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
6
Într-un castron mare, combinați 4 căni de zahăr de cofetărie și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe Galben
Hârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
7
Adăugați amestecul de unt, banana și vanilia; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Fursecuri Cu Unt De Arahide Refrigerat, înmuiat (tuburi Fiecare)
(carton Bloc)
8 Căni De Bezele Miniaturale, împărțite
8
Adăugați suficient zahăr rămas până când glazura atinge consistența dorită de împrăștiere. Înghețați tortul.
Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.