Tort Cu Banane

Tort Cu Banane
Tortul cu banane Fudge ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă servește 15. O porție conține 358 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 35 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 2 fani. Mergeți la magazin și ridicați zahărul cofetarilor, banana, amestecul de prăjituri cu ciocolată și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 50 de minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 8%, care este foarte rău (dar încă fixabil). Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Tort de banane cu glazură de Fudge, Tort De Banane Cu Migdale, și Tort Cu Strat De Ciocolată Cu Banane (Ușor).

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, pregătiți amestecul de tort conform instrucțiunilor pachetului, omițând 1/4 cană de apă. Bateți la viteză mică până se umezește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Bomboane De Portocale TocateFelii De Bomboane De Portocale Tocate
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
2
Adăugați banana; bate la mare timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(carton Bloc)(carton Bloc)
3
Se toarnă într-un 13x9-in uns. tigaie de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras2 Căni De Cheddar Proaspăt Ras
4
Coaceți la 350 de euro timp de 35-40 de minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
Biscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți GrahamBiscuiți Graham Cu Fudge Sau Jumătăți De Biscuiți Graham
5
Într-o cratiță mare, adăugați unt și apă. Gatiti la foc mediu pana se topeste untul; se amestecă până se combină și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Echipamente pe care le vei folosi
450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm450 G Cartofi Roșii Mici, Tăiați în Bucăți De 2,5 Cm
6
Într-un castron mare, combinați 4 căni de zahăr de cofetărie și cacao.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate SuplimentareCireșe Confiate Suplimentare
7
Adăugați amestecul de unt, banana și vanilia; bate pana se omogenizeaza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Pudră și Frișcă, OpționalZahăr Pudră și Frișcă, Opțional
(carton Bloc)(carton Bloc)
1 Cup. Ceapă Tocată1 Cup. Ceapă Tocată
8
Adăugați suficient zahăr rămas până când glazura atinge consistența dorită de împrăștiere. Înghețați tortul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Skittles De Mărimea Unei BucățiBomboane Skittles De Mărimea Unei Bucăți
Cu Migdale (40 G Fiecare), TocateCu Migdale (40 G Fiecare), Tocate

Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti

Tort în meniu? Încercați să împerecheați cu cremă Sherry, Port și Moscato d ' Asti. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado cu un rating de 5 din 5 stele pare o potrivire bună. Costă aproximativ 320 de dolari pe sticlă.
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Colecția Taittinger Taittinger de Sebastiao Salgado
Arome florale frumos intense, cu urme de caprifoi, stafide generoase, fructe calde, cu miere și prune verzi. Aromele proaspete, onctuoase și suple ajută la echilibrul vinului șibogăție.Fabricat din struguri selectați Chardonnay și Pinot Noir crescuți în cele mai fine microclimate din Champagne. Chardonnay este recoltat de la Grand Cru din C. C. Crante des Blancs, iar Pinot Noir provine de la Grand Crus din Montagne de Reims și de la marginea Vall.După recoltare, strugurii sunt presați imediat în casele de presă din podgorii. Prima presare este doar sucul folosit pentru acest vin. Amestecarea se face după fermentarea primară, cuvul final completează fermentația secundară în sticlă în pivnițele reci ale Taittinger.Despre Sebasti Circulo Salgadosebasti Circulo Salgado s-a născut în 1944 în Aimor Circulo, Brazilia. Crescând într-o familie de opt copii la ferma părinților săi, a devenit fascinat de lumea naturală din jurul său, de la plimbări în pădure, privind de pe vârfurile dealurilor și ascultând trenurilecare transportau mineralele locale. După ce a studiat economia la școală, Sebasti Circo a decis să-și schimbe cariera și să devină fotograf, concentrându-se pe dragostea Sa pentru natură. Fotografiile lui sebasti Circulo Salgado exprimă tragedii umane și de mediu, iar yethe reușește întotdeauna să găsească o frumusețe extraordinară, oferind astfel o licărire de speranță. Lucrarea sa se concentrează pe biodiversitatea planetei, evidențiind ceea ce nu a fost transformat de ființele umane. Fotografia aleasă pentru colecția Taittinger este o declarație a ceea ce este cel mai universal și original: viață, simplă și pașnică.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții15
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista