Tort Cu Ananas Fără Gluten Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, vanilie, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ananas cu susul în jos-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Tort Cu Ananas Caramelizat Fără Gluten, și Fără Gluten Ananas Cireșe Cu Susul În Jos Dump Tort pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie pătrată de 9 inci, topiți 1/4 cană de unt în cuptor. Se amestecă zahărul brun și siropul de porumb; se întinde uniform în tigaie. Aranjați felii de ananas pe amestecul de zahăr brun.
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas.
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/2 cană unt, apă, vanilie și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Coaceți 38 până la 43 de minute sau până când suprafața este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a pierde tortul.
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 5 minute, astfel încât toppingul de zahăr brun să poată stropi peste tort.
Scoateți tigaia; se răcește 30 de minute.
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.