Tort Cu Ananas Fără Gluten Cu Susul În Jos

Tort Cu Ananas Fără Gluten Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos fără Gluten ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 19g de grăsime, și un total de 453 calorii. Această rețetă servește 9 și costă 76 de cenți pe porție. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de zahăr brun, vanilie, sirop de porumb și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 18%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort cu ananas cu susul în jos-conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten, Tort Cu Ananas Caramelizat Fără Gluten, și Fără Gluten Ananas Cireșe Cu Susul În Jos Dump Tort pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 177°.în tigaie pătrată de 9 inci, topiți 1/4 cană de unt în cuptor. Se amestecă zahărul brun și siropul de porumb; se întinde uniform în tigaie. Aranjați felii de ananas pe amestecul de zahăr brun.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De AnanasInele De Ananas
Zahăr BrunZahăr Brun
Sirop De PorumbSirop De Porumb
UntUnt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
TigaieTigaie
2
Așezați cireșul în centrul fiecărei felii de ananas.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
3
Într-un castron mare, bateți amestecul de tort, 1/2 cană unt, apă, vanilie și ouă cu mixer electric la viteză mică 30 de secunde, apoi la viteză medie 2 minute, răzuind bolul ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
VanilieVanilie
UntUnt
ApăApă
OuăOuă
Echipamente pe care le vei folosi
Mixer De MânăMixer De Mână
BolBol
4
Se toarnă aluatul peste ananas și cireșe.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnanasAnanas
CireșeCireșe
5
Coaceți 38 până la 43 de minute sau până când suprafața este maro aurie și scobitoarea introdusă în centru iese curată. Rulați imediat cuțitul în jurul părții tigaiei pentru a pierde tortul.
Echipamente pe care le vei folosi
ScobitoriScobitori
CuptorCuptor
CuțitCuțit
TigaieTigaie
6
Așezați placa de servire rezistentă la căldură cu susul în jos pe tigaie; întoarceți placa și tigaia. Lăsați tigaia peste tort 5 minute, astfel încât toppingul de zahăr brun să poată stropi peste tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Scoateți tigaia; se răcește 30 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
8
Se servește cald sau rece. A se păstra acoperit la frigider.
DificultateExpert
Gata În1 h, 30 m.
Porții9
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista