Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos
Tortul cu ananas cu susul în jos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 11g de grăsime, și un total de 346 calorii. Pentru 60 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 9% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați praful de copt, albușurile de ou, smântâna și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos, și Tort Cu Ananas Cu Susul În Jos pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 32
Combinați zahărul brun, vârful de sare și 1/4 cană de unt într-o cratiță grea; gătiți la foc mediu, amestecând ocazional, 5 până la 7 minute sau până când amestecul se bulează și zahărul se topește.
Se toarnă amestecul de zahăr într-o tigaie din fontă de 10 inci.
Tăiați ananasul transversal în inele de 6 (1/4 inci grosime). Aranjați inelele de ananas într-un singur strat peste amestecul de zahăr brun.
Bateți restul de 1/4 cană de unt și zahăr granulat cu un mixer electric la viteză medie până la crem.
Adăugați ouă, câte 1, bătând până se omogenizează după fiecare adăugare. Se amestecă vanilia.
Se amestecă făina, praful de copt și sarea; se adaugă la amestecul de unt alternativ cu smântână, începând și terminând cu amestecul de făină. Bateți aluatul la viteză mică până se omogenizează după fiecare adăugare. Bateți albușurile până se formează vârfuri tari; pliați în aluat.
Se toarnă aluatul peste felii de ananas.
Coaceți la 325 timp de 40 până la 45 de minute sau până când o culegere de lemn introdusă în centru iese curată. Se răcește în tigaie pe un suport de sârmă 10 minute. Rulați cu grijă un cuțit în jurul marginii tortului pentru a slăbi. Inversați pe o farfurie de servire; puneți orice topping în tigaie peste tort.