Tort cremă cu sos de cireșe Bing

Tort cremă cu sos de cireșe Bing
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați tortul cu cremă cu sos de cireșe Bing. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 7g de proteine, 31g de grăsime, și un total de 582 calorii. Această rețetă servește 8 și costă 1,02 USD pe porție. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți apă, 1 (15 uncii) poate cireșe Bing fără sâmburi, ciocolată semidulce și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 2 ore și 45 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 26%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Încercați Sos De Înghețată De Cireșe Bing, Înghețată De Cireșe Bing, și Brownies la grătar cu înghețată de cireșe Bing pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți și coaceți amestecul de tort conform instrucțiunilor producătorilor pentru două straturi de 9 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec De TortAmestec De Tort
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
În timp ce tortul se coace, faceți umplutura. Puneți laptele într-o cratiță la foc mediu. bateți împreună zahărul, sarea și amidonul de porumb, amestecați în lapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
ZahărZahăr
LapteLapte
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
3
Adăugați oul și aduceți amestecul la fierbere, amestecând constant. Când amestecul se îngroașă, se scoate de pe foc și se amestecă untul și vanilia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
VanilieVanilie
UntUnt
OuăOuă
4
Se toarnă într-un vas.
5
Așezați folia de plastic direct pe suprafața budincii și dați-o la frigider până se răcește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FolieFolie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De PlasticFolie De Plastic
6
Faceți glazura după ce tortul și budinca s-au răcit. Pentru a face glazura, combinați smântâna grea, zahărul și vanilia. Bateți până la rigid.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă GreaCremă Grea
GlazuraGlazura
VanilieVanilie
ZahărZahăr
7
Folosind un cuțit zimțat, tăiați fiecare strat de tort în jumătate orizontal. răspândiți umplutura între straturi. Frost cu frisca glazura. folosind un cojitor de legume, sculptați buclele de ciocolată de pe bara de ciocolată direct pe tort. Dacă acest lucru nu funcționează bine pentru dvs., puteți folosi o răzătoare de brânză pentru a rade ciocolata, apoi presărați peste tort. Refrigerați tortul timp de cel puțin 3 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bucle De CiocolatăBucle De Ciocolată
Piept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe PielePiept De Pui, Cu Os De Aripă, Pe Piele
FrișcăFrișcă
CiocolataCiocolata
LegumeLegume
GlazuraGlazura
BrânzăBrânză
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
Cuțit ZimțatCuțit Zimțat
RăzătoareRăzătoare
8
Pentru a face sosul, turnați sucul de cireșe într-o cratiță mică. Aduceți la fierbere la foc mare, apoi dizolvați amidonul de porumb în 1/4 cană de apă și amestecați în sucul de vișine care fierbe. Gatiti si amestecati pana cand sosul revine la fierbere, se ingroasa si se curata. Amestecați cireșele în sos.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De CireșeSuc De Cireșe
Amidon De PorumbAmidon De Porumb
CireșeCireșe
SosSos
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Serviți cald sau rece.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 45 m.
Porții8
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista