Tort Creion
Îți urmărești silueta? Această rețetă prietenoasă fără gluten, fără lactate și FODMAP are 443 calorii, 4G de proteine, și 17g de grăsime per portie. Această rețetă servește 12. Pentru $1.02 pe portie, această rețetă acoperă 5% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Foodnetwork are 1 fani. Mergeți la magazin și ridicați colorarea alimentelor, glazura de vanilie, colorarea alimentelor și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 21%. Acest scor este destul de rău. Încercați Chow Mein Ala Băiat Creion, Cartofi Prăjiți Cu Creion De Păstârnac Cu Sos Picant De Curry, și Toll casa tort (strat tort sau Bundt Tort-alegeți) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Tăiați o bucată de 2 inci dintr-un tort pentru radieră; deoparte. Tăiați 1/2 inch de la capetele netăiate ale ambelor prăjituri. Aliniați prăjiturile pentru a face 1 tort lung.
Folosind un cuțit paring, scor 2 linii în jos lungimea ambelor prăjituri, 1 1/4 inch din fiecare parte. Cu liniile ca ghid, tăiați părțile tortului într-un unghi, așa cum se arată.
Amestecați 1/2 cană glazură de vanilie, colorantul alimentar roșu și 3 picături colorant alimentar galben într-o cană de măsurare a lichidului din sticlă. Cuptorul cu microunde glazura aproximativ 20 de secunde, amestecând la fiecare 5 secunde.
Puneți bucata de tort de 2 inci pe un raft așezat peste o foaie de copt.
Se toarnă uniform glazura roz caldă peste tort. Se răcește până se fixează, aproximativ 20 de minute.
Cuptorul cu microunde chipsurile de ciocolată într-o pungă de plastic resigilabilă (desigilată) la intervale de 5 secunde până la topire. Împingeți ciocolata într-un colț, răsuciți punga și fixați-o cu bandă; înghețați până când este setat.
Se amestecă restul de 1 1/2 cani glazura și 20 picături colorant alimentar galben. Înghețați tortul cu o spatulă offset, urmând marginile teșite.
Tăiați un capăt al tortului într-un vârf, bărbierindu-l cu un cuțit, astfel încât creionul să pară ascuțit.
Scoateți conul de ciocolată din pungă și tăiați baza pentru a o face plată. Atașați vârful de ciocolată la creion cu glazură; atașați radiera la celălalt capăt.
Așezați centurile acre peste capătul creionului lângă radieră, tăind după cum este necesar. Apăsați ușor în glazură pentru a vă asigura.