Tort Clasic Cu Gheață
Tortul clasic Icebox ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 3G de proteine, 25g de grăsime, și un total de 331 calorii. Această rețetă servește 12. Pentru 78 cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O mulțime de oameni au făcut această rețetă, iar 523 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 4 ore și 30 de minute. Dacă aveți la îndemână prăjituri cu napolitane de ciocolată, extract de vanillan, zahăr și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort Clasic Galben Cu Unt Rumenit Pentru Un Prieten Clasic, Tort Icebox, și Tort Icebox pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați accesoriul pentru TEL și vasul mixerului standului în congelator timp de 10 minute.
Adăugați smântână, zahăr și extract de vanilie și bateți până se formează vârfuri moi.
Acoperiți interiorul tăvii cu folie de plastic.
Întindeți un strat subțire de frișcă pe fund.
Ridicați un cookie pe fiecare dintre laturile scurte ale tigaiei. Ridicați 3 fursecuri, distanțate uniform pe celelalte părți ale tigaiei.
Întindeți fursecurile cu frișcă și stivuiți apoi stratificați în tigaie în trei rânduri. Veți avea nevoie de cel puțin 9 cookie-uri pe rând, până la 11 cookie-uri pe rând.
Acoperiți fursecurile cu frișcă și acoperiți cu folie de plastic. Se da la frigider cel putin 4 ore sau peste noapte. Acoperiți și rezervați crema rămasă în castron.
Întoarceți tortul pe un platou, îndepărtați folia de plastic și acoperiți cu frisca rămasă.
Se pune la congelator timp de 30 de minute sau până se solidifică.
Feliați în timp ce congelați și serviți la temperatura camerei. Păstrați resturile învelite în congelator sau frigider.