Tort Ciocolata Menta
Tortul cu ciocolată și mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 648 de calorii , 4 g de proteine și 36 g de grăsimi . Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de prăjituri cu mâncare a diavolului, extract de vanilie, aromă de unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Andes Double Mint Chocolate Cookies , Chocolate Pecan Mint Roll și Double Chocolate Mint Cookies .
Instrucțiuni
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, apa, ouăle, uleiul și extractul; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Se coace la 350° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Pentru umplutură, combinați scurtarea, apa, vanilia și aroma; se adauga treptat zaharul de cofetari si se amesteca bine. chifteluțe de piure; se amestecă în umplutură.
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați shorteningul, cacao, apa, extractele și aromele până la omogenizare; se adauga treptat zaharul de cofetari si se amesteca bine.
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din umplutură. Repetați straturile. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.