Tort Ciocolata Menta

Tort Ciocolata Menta
Tortul cu ciocolată și mentă ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 16. O porție conține 648 de calorii , 4 g de proteine și 36 g de grăsimi . Pentru 1,02 USD per porție , această rețetă acoperă 6% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Mergeți la magazin și cumpărați amestecul de prăjituri cu mâncare a diavolului, extract de vanilie, aromă de unt și alte câteva lucruri pentru a o prepara astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 de minute . Cu un scor de lingură de 0% , acest fel de mâncare este foarte rău (dar încă se poate repara). Rețete similare sunt Andes Double Mint Chocolate Cookies , Chocolate Pecan Mint Roll și Double Chocolate Mint Cookies .

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați amestecul de prăjitură, apa, ouăle, uleiul și extractul; bate la viteza mica timp de 30 de secunde. Bateți la mediu timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cafea Fierbinte Tare CaldăCafea Fierbinte Tare Caldă
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Pachet Mix Natural Pentru PrăjituriPachet Mix Natural Pentru Prăjituri
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru ServireTortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Se toarnă în trei unse și înfăinate 9-in. tavi rotunde pentru copt.
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®Amestec De Zahăr Brun Splenda®
3
Se coace la 350° timp de 18-22 minute sau până când o scobitoare introdusă lângă centru iese curată. Se răcește timp de 10 minute înainte de a scoate din tigăi pe rafturi pentru a se răci complet.
Echipamente pe care le vei folosi
Gumă De Mestecat MentăGumă De Mestecat Mentă
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Pentru umplutură, combinați scurtarea, apa, vanilia și aroma; se adauga treptat zaharul de cofetari si se amesteca bine. chifteluțe de piure; se amestecă în umplutură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
Stropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, OpționalStropi Asortați și Mini Biscuiți în Formă De Ursuleț De Miere, Opțional
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
5
Pentru glazură, într-un castron mare, combinați shorteningul, cacao, apa, extractele și aromele până la omogenizare; se adauga treptat zaharul de cofetari si se amesteca bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rulou Cu Fructe GalbenRulou Cu Fructe Galben
Căni De Curmale Tocate (aproximativ)Căni De Curmale Tocate (aproximativ)
1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite1 Bomboană De Caracatiță Sour Brite
Hârtie De OrezHârtie De Orez
Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coajă (opțional)
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
6
Pune un strat de tort pe o farfurie de servire; se întinde cu jumătate din umplutură. Repetați straturile. Acoperiți cu stratul de tort rămas. Înghețați blatul și părțile laterale ale tortului. A se păstra la frigider.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
DificultateExpert
Gata În55 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista